luni, 19 decembrie 2016

Leoreanu a primit Certificatul de deputat în Parlamentul României. Ce a declarat la primirea documentului?

Leoreanu a primit Certificatul de deputat în Parlamentul României. Ce a declarat la primirea documentului?

poza stire mandat primit leoreanu 2Laurențiu Leoreanu a primit „Certificatul doveditor al calității de deputat” în Parlamentul României, document înmânat de reprezentantul Biroului Electoral Județean. În săptămâna care urmează, deputatul Laurențiu Leoreanu va fi prezent la București pentru parcurgerea etapelor de constituire a Parlamentului, le fel ca toți colegii săi parlamentari, din Neamț și din țară.
Consider că este cea mai mare șansă pe care o au romașcanii și locuitorii din zonă că au trimis în Parlamentul României un reprezentant care a arătat, prin activitatea și succesul său la nivel local, faptul că înțelege perfect nevoile comunității pe care o reprezintă și că are dorința, capacitatea și pregătirea necesare pentru a aduce plusul de care era nevoie în continuarea proiectelor viabile pentru comunități.
Laurențiu Leoreanu a reușit să transforme Romanul iar faptele sale vorbesc de la sine despre asta.
Municipiul Roman, cât şi zona metropolitană care include comunele din zonă, au nevoie de un reprezentant în legislativul României care să înțeleagă nevoile profunde ale comunităților locale, nu doar superficial, privite dintr-un birou de partid, rupt de realitate.
Sunt un om care a muncit în acest sistem, sunt ancorat direct în problemele cetățenilor şi sunt capabil să reprezint corect aceste necesități. Sunt un om care înțeleg primarii, problemele lor şi felul în care activitatea lor se desfășoară. poza stire mandat primit leoreanu
Prin prezența mea în Parlament, Romanul și Zona Roman are șansa unei bune construcții a proiectelor care vor urma și a celor propuse de primari. Consider că merg în Parlament cu un bagaj de experiență administrativă de necontestat și că nu-i voi face de râs, niciodată, pe toți cei care și-au pus încrederea în mine.
Vă mulţumesc pentru că aveţi încredere în mine şi în drumul pe care am pornit cu speranţă!
Vă mulţumesc pentru tot ceea ce am realizat ÎMPREUNĂ! Vă mulţumesc pentru tot, mă înclin şi mă oblig să fiu şi mai departe omul pe care Romanul și județul Neamț îl merită!”, a declarat deputatul Laurențiu Leoreanu.
Romanul Financiar

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu