miercuri, 28 decembrie 2016

Senator Dan Manoliu: „Senatul a respins reexaminarea legii privind eliminarea a 102 taxe. PSD se ține de promisiune!”

Senator Dan Manoliu: „Senatul a respins reexaminarea legii privind eliminarea a 102 taxe. PSD se ține de promisiune!”

poza stire manoliu taxe eliminatePlenul Senatului a respins, cu 82 de voturi, cererea de reexaminare a legii privind eliminarea a 102 taxe, împotriva solicitării preşedintelui Klaus Iohannis votând senatorii PSD, ALDE, UDMR, iar în favoarea acesteia – reprezentanții PNL, USR şi PMP - 36 de voturi”, declară senatorul PSD Dan Manoliu.
Cererea preşedintelui Klaus Iohannis urmează să intre şi în dezbaterea Camerei Deputaţilor, în calitate de for decizional.
Preşedintele Klaus Iohannis a cerut, vineri, 23 decembrie, reexaminarea legii care elimină 102 taxe nefiscale, printre care şi taxa radio-tv, după ce judecătorii CCR au decis că legea este constituţională.
PSD a eliminat 102 taxe care aveau un impact mic asupra bugetului, dar însemnau timp mult pierdut de contribuabil pentru plata acestora.
Am promis în campania electorală o viață mai bună pentru dumneavoastră și, începând de azi, vom trece la treabă spre a duce la îndeplinire această promisiune. PSD Roman a dovedit că este o echipă unită și puternică”, a mai spus Dan Manoliu.
Romanul Financiar

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu