joi, 22 decembrie 2016

CAZ ȘOCANT la Roman. O ELEVĂ a fost ÎNJUNGHIATĂ de o colegă


Foto simbol
Caz șocant la Roman. Școla nr. 5 din Roman a fost la un pas să devină scena groaznică a unei tragedii. O elevă de 13 ani a fost înjunghiată în burtă de o colegă.

Conflictul  șocant și sângeros dintre două eleve a tulburat liniștea școlii din Roman, una dintre ele ajungând la spital înjunghiată în burtă.
Minora, care sângera abundent, a fost preluată de o ambulanță și transportată la Spitalul Municipal Roman, unde medicii au dus-o imediat în sala de operații, pentru investigarea amănunțită a leziunii.
În acest moment se efectuează investigații interne, o alta va fi făcută la nivelul Inspectoratului Școlar al Județului Neamț, iar în alta a intrat imediat pe fir Poliția Roman, în urma sesizării cazului la 112, informează Libertatea.
Directorul medical al Spitalului de Urgență din Roman, Oana Onu, a declarat că starea pacientei este stabilă: „În cursul acestei după-amieze a fost adusă cu ambulanța la Centrul de Primire Urgențe o fetiță în vîrstă de 13 ani, elevă la o școală din municipiul Roman, care prezenta o plagă abdominală prin înjunghiere de 2-3 centimetri. Primele îngrijiri i-au fost asigurate la Urgențe, după care a fost transportată la Secția chirurgie pentru a se stabili profunzimea plăgii și starea organelor abdominale. Starea pacientei este acum stabilă. A fost anunțată Poliția, pentru a stabili conjunctura în care s-a întîmplat înjunghierea“.
Întîmplarea a fost confirmată de inspectorul școlar general al ISJ Neamt, profesorul Viorel Stan, dar minimalizată de preotul Viorel Maxim, directorul unității școlare în care s-a petrecut incidentul.
„A fost un incident nefericit, care a pornit de la o joacă, între două fetite. Cazul este monitorizat de noi. Ne-am asigurat că totul este în regulă în ceea ce priveste starea de sănătate a celor două adolescente. Am rugat conducerea scolii să ia măsuri, mai ales în această perioadă, pentru a se evita astfel de incidente în rîndul elevelor“, a precizat inspectorul scolar general Viorel Stan.
Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu