vineri, 30 decembrie 2016

Oficial: de astăzi, 30 decembrie, Laurențiu Leoreanu nu mai este primarul municipiului Roman

Oficial: de astăzi, 30 decembrie, Laurențiu Leoreanu nu mai este primarul municipiului Roman

poza stire alegere mandat deputatÎn cadrul ultimei conferințe de presă pe care a susținut-o în calitate de primar și a primei conferințe de presă în calitate de deputat, Laurențiu Leoreanu a oficializat opțiunea pentru Camera deputaților.
„În cursul dimineții de astăzi, 30 decembrie, am depus la Parlament documentul cu opțiunea oficială și am ales calitatea de deputat, chiar dacă legea îmi permite un interval de timp de 45 de zile.
Tot astăzi, 30 decembrie, am depus declarația oficială, la secretarul municipiului Roman, prin care renunț la calitatea de primar, renunțare care se face prin demisie.
Viceprimarul Lucian Micu intră automat în drepturi iar conducerea Prefecturii Neamț va emite actul prin care îmi încetează mandatul de primar.
Mi se pare corect și frumos să nu mă cramponez și să continui să dețin și funcția de primar și cea de deputat, chiar dacă legea îmi permite pentru 45 de zile, aș vrea ca începând cu luna ianuarie și cu anul 2017, lucrurile să intre în normalitate și echipa din primărie să își poartă desfășura activitatea.
Nu vreau să fiu într-o cursă între cele două activități pentru că îmi plac lucrurile așezate și bine făcute.
În schimb, voi veghea și voi fi alături de fiecare problemă și voi sprijini în găsirea soluțiilor și punerea lor în practică.
Intru în anul 2017 de pe poziția de deputat cu o bucurie foarte mare, cu o satisfacție profesională personală și cu răsfrângere asupra comunității mele, pe care o iubesc.
Vreau ca din poziția de demnitar al României să atrag atenția asupra acestui colț de țară și să îmi aduc contribuția în sprijinirea proiectelor.
Vă promit că voi fi un alt tip de parlamentar, vă promit că voi fi un parlamentar jucător, un parlamentar prezent în comunitate, un parlamentar care va fi prezent și în primărie și în aparatul executiv, alături de viitorul primar al municipiului Roman, domnul Lucian Micu, dar și alături de consiliul local”, a declarat deputatul PNL Laurențiu Leoreanu.
Romanul Financiar

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu