duminică, 18 decembrie 2016

De luni, 19 decembrie, deputatul Laurențiu Leoreanu și ceilalți parlamentari se prezintă la noul loc de muncă

De luni, 19 decembrie, deputatul Laurențiu Leoreanu și ceilalți parlamentari se prezintă la noul loc de muncă

poza stire deputatul leoreanuDe luni, 19 decembrie, deputații și senatorii aleși la alegerile din 11 decembrie, se vor prezenta la muncă.
Senatorii aleşi în legislatura 2016 – 2020 sunt aşteptaţi la sediul Senatului din Palatul Parlamentului (Calea 13 Septembrie, nr. 1 – 3, Intrarea A1), luni, 19 decembrie a.c., începând cu ora 10.00, pentru depunerea certificatului de senator şi îndeplinirea formalităţilor necesare preluării mandatului de parlamentar.
Senatul nou ales se va întruni în prima sa şedinţă, marți, 20 decembrie a.c., ora 12.00”, se arată într-un comunicat primit de redacția noastră de la Biroul de Presă al Senatului României,
Centrul de primire pentru deputaţii nou aleşi (legislatura 2016 - 2020) se va deschide luni, 19 decembrie, la ora 10.00 (sala "Mihai Viteazul", nivel P1). Acesta va funcţiona în fiecare zi, până la finalizarea procedurilor legale.
În această perioadă, deputaţii vor îndeplini toate formalităţile necesare preluării mandatului de parlamentar: completarea şi depunerea fişei deputatului, a declarației pe propria răspundere privind calitatea de lucrător sau colaborator al Securității, dacă este cazul, precum şi un Curriculum Vitae. Totodată, conform Legii 176/2010, deputații pot depune declarațiile de avere și interese, termenul fiind însă de 30 de zile din momentul validării. De asemenea, aceştia vor completa o fișă pentru evidența unitară a deputaților în viitoarea legislatură și vor primi informaţiile necesare despre structurile instituţiei şi atribuţiile specifice ale fiecăreia, pentru a putea beneficia de suportul necesar îndeplinirii mandatului de parlamentar”, se arată în comunicatul Camerei Deputaților.
Președintele României anunța vineri, 16 decembrie, că va convoca pentru marți, 20 decembrie, noul Parlament.
Pentru deputatul Laurențiu Leoreanu urmează o perioadă în care va trebui să își pună la punct Cabinetul Parlamentar, cu toată încadrarea necesară.
Parlamentarii de Neamț sunt:
CAMERA DEPUTAȚILOR
PSD
1. MUNTEANU IOAN
2. ANDRUȘCĂ DĂNUȚ
3. ȘERBAN CIPRIAN-CONSTANTIN
4. ROTARU ALEXANDRU
5. IFTIMIE NECULAI
PNL
1. COZMANCIUC CORNELIU-MUGUREL
2. LEOREANU LAURENȚIU-DAN
USR
1. BULAI IULIAN
SENAT
PSD
1. ARCAN EMILIA
2. MANOLIU DAN
PNL - ȚAPU NAZARE EUGEN
Romanul Financiar

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu