joi, 22 decembrie 2016

Elevă înjunghiată la o şcoală din Roman, de o colegă! Cu foarfecele, din joacă…

Elevă înjunghiată la o şcoală din Roman, de o colegă! Cu foarfecele, din joacă…


Incident de necrezut la o şcoală din municipiul Roman: joaca a două colege s-a sfârşit cu înjunghierea uneia dintre ele care a şi fost transportată cu Salvarea la UPU de la Spitalul municipal. Informaţia a fost confirmată şi de inspectorul general Viorel Stan care a precizat că este vorba de un foarfece şi că incidentul a avut loc într-o recreaţie.
„E un incident regretabil care arată, încă o dată, că elevii trebuie supravegheaţi îndreaproape. Cazul a fost raportat şi este monitorizat de ISJ Neamţ. Ne-am interesat imediat de starea celor două eleve implicate şi, din fericire, fetiţa rănită este în afara oricărui pericol. Am rugat pe cei din conducerea şcolii să ia măsuri pentru a preveni astfel de incidente şi fac un apel la colegii de la catedră, din tot judeţul, să facă tot ce e omeneşte posibil să asigure un climat de siguranţă cât mai sporit în şcoli”, a precizat „generalul” Stan.
În cursul acestei după-amieze a fost adusă cu ambulanța la Centrul de Primire Urgențe o fetiță în vîrstă de 13 ani, elevă la o școală din municipiul Roman, care prezenta o plagă abdominală prin înjunghiere de 2-3 cm. Primele îngrijiri i-au fost asigurate la CPU, după care a fost transportată la Secția de chirurgie pentru a se stabili profunzimea plăgii și starea organelor abdominale. Starea pacientei este acum stabilă. A fost anunțată Poliția pentru a stabili conjunctura în care s-a întîmplat înjunghierea, a declarat dr.Oana Onu, director medical al Spitalului de Urgență din Roman, pentru roman24.ro.
D.V.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu