vineri, 16 decembrie 2016

Ce cristale ti se potrivesc in functie de zodie

Stim deja ca fiecare zodie are slabiciunile ei si ca nu este intotdeauna usor ca acestea sa fie temperate si tinute sub control. De aceea, nu strica niciodata un plus de ajutor in aceasta directie. Iti prezentam, in continuare, o lista de cristale in functie de zodie, ale caror energii pot aduce multe beneficii nativilor fiecarui semn astrologic, atunci cand sunt alese corect!


Cristale pentru zodia Berbec

Diamante: te vor ajuta sa treci peste neclaritati si sa vezi totul mai limpede. Ele aduc Berbecilor noroc si in ceea ce priveste domeniul financiar.

Ametist: aceasta piatra te va ajuta sa iti aduni rabdarea, pentru ca se stie ca Berbecii au probleme la acest capitol. Astfel, dispozitia ta se va echilibra, chiar daca lucrurile nu merg asa cum ti-ai dori.
 
Smarald: ii protejeaza pe nativi si ii linisteste dupa ce au avut loc episoade tensionate in viata lor.

Cristale pentru Tauri

Smarald: pentru Tauri, care au tendinta de a fi cam statici, aceasta piatra este benefica in dezvoltarea creativitatii si, in acelasi timp, ii protejeaza si le ofera incredere in fortele proprii.

Cuart roz: se poarta cu ocazia iesirilor sociale, atunci cand nativii vor sa se simta confortabil intr-un anumit mediu.
 
Lapis Lazuli: daca Taurul se simte instabil emotional sau nesigur, aceasta piatra il ajuta sa recapete legatura cu ceea ce este important pentru el. De asemenea, ii ofera o claritate intuitiva, care ii poate fi de mare folos.

Cristale pentru Gemeni

Agat: Gemenii trebuie sa poarte acest cristal cand doresc sa isi exprime in mod cat mai clar intentiile. Le ofera siguranta, confort si vindecare.
 
Turmalina: perfecta pentru concentrare si acuitate mentala. Daca practici meditatia , tine aceasta piatra langa tine, deoarece te va ajuta sa iti calmezi fluxul gandirii.

Citrina: are un efect revigorant asupra nativilor  si ii inveseleste. 

Cristale pentru zodia Raci

Perle: Racii nu au o fire foarte analitica, ci se ghideaza mai mult dupa emotii, iar perlele le pot fi de ajutor atunci cand cantaresc o decizie, deoarece le dau o doza in plus de intelepciune.

Piatra Lunii: nativii au dispozitii schimbatoare, insa aceasta piatra le echilibreaza starile fluctuante.
 
Olivina: un cristal excelent pentru vindecare, nu numai fizica, ci si mentala. Le poate fi, deci, de mare ajutor Racilor, care sufera adesea de depresii.

Cristale in functie de zodia Leu

Rubin: Leii au o fire calda si generoasa, iar rubinul le accentueaza aceasta calitate. A se purta in mod special la evenimente care includ multa socializare, pentru o comunicare armonioasa.
 
Topaz: principala calitate a acestei pietre este faptul ca limpezeste blocaje fizice si mentale. Atunci cand se aduna multe proiecte si viata devine aglomerata, Leul poate fi influentat pozitiv de acest cristal.

Ochi de tigru: imbunatateste perceptia, fiind o piatra excelenta pentru calitatilor ce tin de clarviziune si intuitie.

Ce cristale sunt potrivite pentru Fecioara

Safir: pentru ca este ancorata in activitatile zilnice, riguroasa Fecioara are nevoie de cate o evadare din cand in cand, iar safirul o poate ajuta in acest sens, facilitandu-i tendinta de a visa cu ochii deschisi.

Ametist: calmeaza si vindeca, fiind ideal pentru momentele in care grijile le napadesc pe native, iar stresul si depresia incep sa isi spuna cuvantul.

Carneol: cristalul ideal atunci cand Fecioara are nevoie sa isi aminteasca de propria valoare si de puterea sa interioara, oferindu-i o stare de siguranta si de incredere.

Cristale pentru zodia Balanta

Opal: aprinde scanteia creativitatii, fiind ideal pentru cand Balanta este in pana de inspiratie.

Olivina: creste energia inimii, ofera curaj si claritate atunci cand nativii vor sa isi exprime o opinie sau sa comunice o decizie.
 
Jad: are o intrebuintare pragmatica, echilibrand finantele. Balantele ar trebui sa tina acest cristal in portofel, pentru a-si aminti sa lupte pentru bunastarea pe care o merita.

Cristale pentru Scorpioni

Onix: pentru enigmaticul Scorpion, aceasta piatra are numeroase beneficii, fiind folosita in special pentru a incuraja capacitatile intuitive ale nativului.

Perle negre: fiind mai prapastiosi, Scorpionii vor fi calmati de energiile raspandite de perlele negre.

Granat: firea vulcanica si sexualitatea aprinsa a Scorpionului pot fi stimulate de aceasta piatra, care ofera virilitate si senzualitate.

Ce cristale sunt potrivite pentru Sagetator

Turcoaz: tempereaza ambitia si agresivitatea nativilor, protejand impotriva accidentarilor fizice si imbunatatind comunicarea si empatia.

Topaz: ideal de purtat cu ocazia petrecerilor sau intalniriloc de afaceri, deoarece creeaza o dispozitie armonioasa, cu care Sagetatorul isi va cuceri auditoriul.

Cuart: niveleaza conflictele interioara si echilibreaza firea duplicitara a nativilor. Se stie ca acestia au adesea porniri fie hedoniste, fie puritane, care se bat cap in cap, iar cuartul ajuta prin incurajarea unui simt al moderatiei.

Cristale pentru Capricorni

Obsidian negru: intareste autoritatea si spiritul de conducator, mentinand in acelasi timp flexibilitatea necesara in timpul negocierilor.

Granat: seriozitatea uneori excesiva a nativilor poate fi contrabalansata de energia acestei pietre, foarte utila si in atragerea sanatatii si a aprobarii celor din jur.

Safir: hraneste abilitatile intuitive, ajutandu-i pe nativi sa vada dincolo de aparente.

Cristale pentru Varsatori

Ametist: pentru ca Varsatorii sunt uneori asa prinsi in visurile si idealurile lor, incat nu comunica prea bine cu cei din jur, ametistul ii poate ajuta printr-un adaos de claritate in exprimare.

Chihlimbar: piatra perfecta pentru vindecarea cicatricilor emotionale. Se recomanda a fi purtata in special cand nativii primesc sfaturi sau consiliere.
 
Hematit: ii aduce pe visatorii nativi cu picioarele pe pamant, oferindu-le capacitate sporita de concentrare si disciplina.

Ce cristale sunt potrivite pentru zodia Pesti

Heliotrop: cum Pestii se lasa purtati de val si le poate fi dificil sa iasa din plasa propriei lor imaginatii bogate, heliotropul ii va readuce la realitate.

Acvamarin: ascute vigilenta si ii ajuta pe Pesti sa gandeasca mai limpede.

Opal: pentru ca sunt ghidati mai mult de intuitie si emotii, Pestii pot deveni dezechilibrati si pot dezvolta chiar si comportamente nesanatoase, manifestate prin dependente. Opalul are o energie benefica in acest sens si ii ajuta pe nativi sa se calmeze, readucand armonia in viata lor.
Avand in vedere ca putem alege cristale in functie de zodie, este pacat sa nu profitam de energiile lor pozitive, de fiecare data cand avem ocazia.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu