vineri, 30 decembrie 2016

CSM Roman a câștigat CUPA DUNĂREA

CSM Roman a câștigat CUPA DUNĂREA

poza stire cupa dunarea 2În zilele de 28 și 29 decembrie, HC Dunărea a organizat un turneul amical de handbal feminin denumit “Cupa Dunărea”, la care au fost invitate formaţiile CSM Roman, Unirea Slobozia şi Dinamo Bucureşti.
Pe 28 decembrie, au avut loc două partide: de la ora 16.00, HC Dunărea - Unirea Slobozia, iar de la ora 18.00 adversare au fost Dinamo Bucureşti şi CSM Roman. Joi, de la ora 16.00, învinsele din prima zi au disputat finala mică, iar două ore mai târziu, finala mare, între echipele care au câștigat în prima zi, CSM Roman și Dunărea Brăila.
Echipele au primit diplome şi cupe și trei premii speciale, pentru cel mai bun portar, cea mai tehnică jucătoare şi pentru golghetera competiției. poza stire cupa dunarea 1
Cupa Dunărea, ediția a III-a, a fost câștigată de echipa CSM Roman. Echipa clubului Dunărea Brăila s-a clasat pe locul doi după ce a pierdut la loviturile de la 7 metri, în meciul cu CSM Roman. Scorul la pauză a fost 15 – 15 iar la finalul meciului era de 27-27, 29-31 după loviturile de departajare.
Viktoriya Tymoshemkova a fost desemnată cel mai bun portar iar Aneta Udristioiu cea mai tehnica jucătoare. Iryna Glibko a fost desemnată golghetera competiției. Sursa: Facebook Dunărea Brăila
Romanul Financiar

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu