joi, 23 iulie 2015

DANILET CONFUNDA SEXUL CU VIOLUL – In ciuda lui Vasilica: petitia „Cerem arestarea celor 7 baieti violatori din Vaslui” a depasit 300.000 de semnaturi. In urma cu cateva zile, Cristi Vasilica Danilet a explicat ca petitia nu are nicio valoare juridica, judecatorul lasand impresia, prin demersul sau, ca empatizeaza cu violatorii. Danilet a recidivat: „Subiectul SEX vinde: fie ca e vorba de amantlac, fie ca e vorba de viol”


In ciuda judecatorului CSM Cristi Vasilica Danilet (foto): petitia „Cerem arestarea celor 7 baieti violatori din Vaslui” a depasit 300.000 de semnaturi. Romanii nu au bagat in seama elucubratiile lui Vasilica Danilet si au continuat sa isi manifeste, in acest fel, solidaritatea cu fata minora violata de cei 7 tineri, precum si revolta fata de hotararea judecatorilor de a-i lasa in libertate pe agresori.
Asa cum se stie, in urma cu cateva zile, Cristi Vasilica Danilet din CSM, personaj despre care lumea incepe sa se convinga ca este avid de reclama si publicitate, s-a bagat in seama in scandalul privind eliberarea celor sapte violatori din Vaslui si a explicat ca petitia nu are nicio valoare juridica. Demersul lui Danilet a fost unul total nepotrivit, intr-un moment nepotrivit, judecatorul lasand impresia ca empatizeaza cu cei sapte violatori.
Pentru Danilet, a viola inseamna a face sex
Dupa acest moment, Cristi Vasilica Danilet a iesit din nou in evidenta. Judecatorul Danilet a postat pe pagina sa de Facebook linkul catre un articol de pe adevarul.ro, intitulat „Cum recunosti o femeie usoara. Semnele care o dau de gol ca se gandeste numai la sex”, articol care ulterior a fost retras.
Evident, Vasilica a comentat pe marginea articolului, interesant fiind inceputul comentariului: „Subiectul SEX vinde: fie ca e vorba de amantlac, fie ca e vorba de viol(vezi foto 2). Asadar, rezulta ca pentru judecatorul Cristi Vasilica Danilet a viola inseamna a face sex. Bine ca nu a spus ca e vorba de dragoste.
In acest context, ne intrebam: oare CSM vede iesirile publice ale judecatorului? Oare CSM este de acord cu acest tip de comportament si cu aceste comentarii pe care Cristi Vasilica Danilet le face? Oare nu ar trebui ca CSM sa se sesizeze si sa puna in discutie daca Vasilica Danilet nu afecteaza cumva imaginea magistratilor si a Justitiei?
Nu ezitati sa DISTRIBUITI PETITIA!! Nu trebuie sa stam fara sa facem nimic cand vedem ca legislatia este calcata in picioare de anumiti judecatori.Vreti o tara corecta spuneti-va parerea!!Parerea noastra conteaza!Nimeni nu isi doreste sa fie in situatia in care a fost respectiva fata!!Iar "ironiile" celor 7 si ale famililor lor dau dovada de nesimtire(este frumos spus).Trebuie sa fie pedepsiti conform legislatiei in vigoare,si trebuie sa primeasca sentinta maxima pentru aceasta fapta.Spuneti-va parerea!
Accesari:1941

Comentarii

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu