joi, 23 iulie 2015

De ce amantele sunt mai atractive decat sotiile



Atunci cand o femeie este inselata, este intai indignata, furioasa, ranita, dupa care incepe sa analizeze situatia si prima intrebare care ii vine in minte este „Ce are cealalta mai mult decat mine?” De cele mai multe ori, nimic. Insa barbatii nu insala doar pentru ca intalnesc o femeie mai sexy, ci in cele mai multe cazuri au alte motive.

Iata de ce sunt mai atractive amantele decat sotiile:

1. Diversitate
Barbatii sunt vanatori prin felul lor de a fi. Ei isi doresc sa incerce mereu ceva nou, de aceea cad foarte usor in ispita. In cele mai multe cazuri, barbatii nu se implica emotional intr-o relatie extraconjugala, ci sunt impinsi mai mult de curiozitate.

2. Dorinta de a fi altfel
Masculii sunt mereu in competitie cu celalti. Prin aceasta dorinta de a fi altfel, ei isi confirma virilitatatea, ies din decor si scapa de monotonie. Niciodata nu vor renunta insa la stabilitate, caci au aceasta teama de a o lua de la capat. Pentru ei o amanta inseamna doar o iesire din decor, care le demonstreaza masculinitatea in fata celorlati barbati.

3. Setea de pericol
Pentru a simti ca traim avem nevoie si de sentimentul de nesiguranta. Acesta ne ne face sa ne mai responsabili. Adrenalina pe care o simte un barbat prins intr-un triunghi conjugal ii da senzatii noi, care il provoaca si il fac sa isi puna in miscare toate mecanismele cognitive, dar si sa experimentezi senzatii care il pun in pericol.

4. Iesirea din monoton
Barbatii isi doresc sa fie surprinsi. Vor sa descopere ceva nou de fiecare data la femeia de langa ei. In momentul in care relatia dureaza insa de ani buni, iar tu esti mai preocupata de copii, munca sau alte griji, barbatul de langa tine se simte neglijat. Monotonia il impinge sa caute noi experiente in afara mariajului, iar cea mai indemana solutie de a primi din nou afectiune este o amanta, caci astfel va obtine ceea ce are nevoie, fara a-si pune in pericol insa stabilitatea.

5. Implinirea fanteziilor sexuale
Multi dintre barbati nu au curajul sa le comunice partenerelor dorintele sexuale. De teama de a nu fi refuzati, barbatii cauta sa isi implineasca fanteziile sexuale cu alte femei, in prezenta carora se simt liberi, lipsiti de inhibitii.



Urmareste BZI.ro pe FACEBOOK.COM
Stiri despre: +amantele +sotiile +1 diversitate

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu