joi, 15 decembrie 2016

Cadouri de Crăciun inspirate pentru fiecare zodie în parte


Dacă ai rămas fără idei și nu știi ce cadouri să le mai iei de Crăciun iubitului, soțului, prietenelor sau fraților tăi, gândește ce zodie este fiecare! Iată câteva sfaturi și propuneri în funcție de semnul lor astral, care te vor ajuta la cumpărături.
Berbec
Nativii Berbeci sunt impulsivi și plini de energie. Caută un cadou colorat și haios, care să iasă în evidență și cu care să își umple timpul când se plictisesc. Ai grijă să fie ceva la modă, pentru că Berbecilor le place să încerce tot ce este nou, iar dacă sunt amatori sport nu vei da greș cu un gadget din domeniul lor preferat.
Taur
Ține cont de personalitatea și preferințele Taurului, când îi cauți un cadou de pus sub brad. Trebuie să fie ceva elegant, frumos, dar practic, un gadget cu mai multe întrebuințări, un articol vestimentar de firmă sau o cină la un restaurant elegant, deoarece Taurii apreciază mâncarea fină.
Gemeni
Cadoul Gemenilor trebuie să fie ceva diferit, care să iasă în evidență, ceva la modă și ceva ce nu mai au deja. Gemenilor le place să citească, le place să călătorească și să aibă o viață socială activă. O invitație într-un club, un album despre locuri insolite pe glob, accesorii pentru călătorie sau o carte electronica ar putea fi alegerea cea mai bună.
Rac
Caută un obiect cu valoare sentimentală sau ceva durabil, o bijuterie, o decorațiune de preț sau fă tu singură ceva special care să îi amintească de tine. Racii pun accentul pe latura emoțională a unui cadou. Pentru nativele Rac, un obiect de bucătărie scump și util este bine venit.
Leu
Nativului Leu îi place să strălucească în lume, așa că o bijuterie, un articol vestimentar la modă sau un accesoriu care atrage atenția vor fi întotdeauna cadourile lui preferate. Te mai poți orienta și spre bilete la un spectacol de succes, dacă îi place teatrul sau opera.
Fecioară
Cadoul potrivit pentru o Fecioară trebuie ales cu grijă în funcție de culorile ei preferate, în funcție de preferințele vestimentare sau de stilul în care și-a amenajat casa. Este foarte greu să o mulțumești, de aceea cel mai bine ar fi să îi iei un card cadou cu o sumă consistentă la magazinul preferat.
Balanță
Oferă-i Balanței ceva delicat și frumos, ceva care să îi stimuleze imaginația și să îi ofere clipe de delectare. Un album muzical, un set de esențe florale pentru casă, decorațiuni din materiale naturale sau un abonament la un centru spa.
Scorpion
Ceva misterios, ceva incitant sau ceva care să le pună mintea la contribuție ar merge de minune pentru Scorpioni. Un joc intuitiv, o pereche de ochelari de soare, un film de acțiune sau o invitație la o petrecere tematică, eventual la un bal mascat, vor fi pe placul lor.
Săgetător
Alege ceva exotic, un obiect inedit care să amintească de cultura africană sau de misterele unor insule îndepărtate. Săgetătorii vor aprecia orice lucru unicat, neobișnuit sau, dacă sunt pasionați de sport și mișcare, s-ar bucura de o pereche de patine sau de un gadget care să le măsoare bătăile inimii și caloriile consumate la sală.
Capricorn
Nativilor Capricorni le plac darurile practice și utile, pe care să le folosească zi de zi. Un halat pufos, o pătură călduroasă, haine sau accesoriile pentru gătit sunt cadouri excelente pentru nativele acestei zodii. În schimb, bărbații Capricorni se dau în vânt după accesoriile necesare pentru toaleta personal și după cosmetic.
Vărsător
Nativii aceste zodii apreciază tot ce este nou și la modă, tot ce îi ajută să iasă în evidență și să atragă atenția persoanelor de sex opus. Le-ar plăcea și o petrecere surpriză, dar și un joc video sau o colecție de filme de suspans. S-ar putea să le placă și obiectele cu tentă ezoterică precum cristalele, clepsidrele sau un telescop să admire stelele.
Pești
Alege un cadou care să inspire emoții și vei cuceri pe loc un nativ din zodia Peștilor. Un parfum delicat și senzual, un album cu muzică clasică sau cu muzică ambientală de la malul mării, lumânări aromatice sau o sticlă de vin vechi.
credit foto: 123rf.com

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu