joi, 15 decembrie 2016

Lucian Micu va conduce municipiul Roman până la organizarea alegerilor locale anticipate

Lucian Micu va conduce municipiul Roman până la organizarea alegerilor locale anticipate

poza stire lucian micuLaurențiu Leoreanu a decis să meargă în Parlamentul României și să reprezinte județul Neamț și pe nemțeni, pentru patru ani de zile, ca deputat.
Laurențiu Leoreanu explică șirul evenimentelor, până la organizarea alegerilor anticipate, la Roman.
Cu ajutorul lui Dumnezeu voi reprezenta cu onoare pe nemțeni în Parlamentul României. Urmează să primesc mandatul de deputat și să particip la ședința de constituire a Parlamentului. După aceasta, este un termen de 15 zile în care parlamentarii care ocupă funcții în administrațiile locale trebuie să opteze: parlamentar sau primar ori consilier local, unde este cazul.
Când primesc mandatul de deputat, prefectul de Neamț emite un ordin prin care numește viceprimarul municipiului Roman, pe domnul Lucian Micu, în funcția de primar interimar, cu toate atribuțiile primarului de municipiu.
Domnul Lucian Micu va conduce municipiul Roman până la organizarea alegerilor anticipate, prin decizie a Guvernului României. Este posibil ca Hotărârea de Guvern să fie emisă peste trei luni, un an sau doi, depinde de Guvern.
Consiliul Local Roman trebuie să aleagă, prin vot secret, un viceprimar interimar, din rândul consilierilor locali, care să-l ajute pe domnul Lucian Micu în conducerea Primăriei Roman”, a menționat Laurențiu Leoreanu.
Surse neoficiale îl dau va viitor viceprimar interimar pe consilierul local Constantin Ghica care are experiență pentru această funcție.
Romanul Financiar

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu