joi, 13 octombrie 2016

Cine sunt și cum te ajută îngerii păzitori


Îngerii păzitori nu sunt niște entități inventate. “Înger, îngeraşul meu…”, aşa ne-am obişnuit să ne începem rugile, încă din copilărie. Şi asta pentru că eram convinse că avem fiecare propriii îngeri păzitori. Acum avem ocazia să-i cunoaştem și să știm cum ne ajută.
Despre existența lor am auzit cu toții. Mai puţin cunoscut însă e faptul că fiecare dintre îngerii păzitori are o misiune aparte, fiind puntea de comunicare între pământeni şi lumea cerească. De aceea, este important să știm la cine să apelăm la nevoie.

Iată care sunt îngerii păzitori:

Arhanghelul Mihail este duhul blândeții
Cunoscut pentru bunătatea pe care o strecoară în sufletele oamenilor, Arhanghelul Mihail este unul dintre cei mai importanţi îngeri. Simbolul lui este paloşul. O bijuterie în formă de paloş, încrustată cu rubin poate fi un talisman puternic pentru persoanele care au nevoie de ajutorul lui și vor să-l aibă mereu în preajmă. Arhanghelul Mihail ține bolile la distanță, oferă un plus de încredere și aduce armonie.

Arhanghelul Gabriel ne dă speranțe

Cu un asemenea înger păzitor, nu ai cum să întâmpini obstacole. Dătător de speranţă şi încredere, încurajator, cu ajutorul lui se pot atrage toate energiile pozitive. Orice bijuterie decorată cu ametist facilitează calea de comunicare cu Arhanghelul Gabriel. El deslușește misterul vieţii, sporește senzualitatea, accentuează spiritualitatea şi ne afundă în zone ale ocultului. Ne ajută să trecem ușor prin valurile vieţii, ne dă putere, optimism şi bună-dispoziţie. Se spune că tot el astâmpără patima beției.

Uriel alungă suferința

Îngerul profeţiilor sare imediat în ajutorul celor aflaţi în suferinţă, luminându-le calea cu lumina cerească. Oferă siguranţă, linişte sufletească, împăcare cu sine şi cu Dumnezeu. Puteţi purta ca talisman brăţări sau pentagrame din onix pentru a uşura comunicarea cu forţele superioare și pentru a-l ține pe Uriel aproape. El este simbolul stabilității, al siguranței. Facilitează șansa câștigurilor neașteptate, a victoriilor, aduce sănătate și echilibru, ușurează comunicarea.

Rafael ne consolează

Rafael este îngerul păzitor care consolează, vindecă suflete rănite, alină durerea şi suferinţa. Îi veghează pe toţi cei aflaţi la ananghie, pe călători şi pe bolnavi. Chiar şi numai o piatră banală de opal purtată zilnic poate uşura comunicarea cu Rafael. El este protectorul intelectului, al gândirii. Oferă stabilitate emoțională, ponderează reacțiile pripite și dorința de aventură. Oferă o gândire lucidă, dezvoltă dorința de cunoaștere, sporește creativitatea și ne ajută să fim mai toleranți.
Sursa foto: wikimedia.org

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu