marți, 25 octombrie 2016

Zodia care coase inimi, dar pentru ea nu găsește dragostea

Nu este ușor să găsești în jurul tău oameni pe care să te poți baza la greu, atunci când simți că lumea ta s-a prăbușit. Dar atunci când întâlnești astfel de persoane, ține-le aproape de sufletul tău ca pe niște comori de neprețuit. Ca să îți fie mai ușor să le recunoști din timp, află că ele se ascund într-o singură zodie din horoscop.
Iată în ce semn astrologic s-a născut zodia care coase inimile celorlalți, dar nu găsește alinarea pentru a ei!

Nativa care bandajează sufletele altora, dar n-are leac pentru ea

Reprezentanta acestui semn zodiacal îi ajută pe alții să se refacă după decepții, reușind să le aducă zâmbetul pe buze de fiecare dată. Ea nu poate să stea liniștită când observă că cineva din jurul ei suferă, ci se implică trup și suflet în orice fel de problemă. Se lasă de multe ori pe planul doi pentru a avea grijă de inima celui din fața ei.
Considerată ”mama răniților”, această zodie acționează ca un adevărat leac pentru suferință. Ea cunoaște tainele durerii interioare mai bine ca nimeni altcineva, astfel că se pricepe să îndulcească fiecare clipă de supărare. Cu toate acestea, atunci când vine vorba despre ea, parcă nu mai este în stare să aplice niciunul dintre principiile pe care le știe. Undeva se rupe firul în viața ei. Ea îi îngrijește pe toți, dar de ea cine are grijă?

Nu te mai ținem în suspans, ci îți dezvăluim în ce semn astrologic se ascunde zodia care coase inimile celorlalți, dar nu găsește un leac pentru a ei: Pești. Nativii sunt mereu atenți și grijulii cu cei din jurul lor, astfel că nimeni nu se poate plânge de comportamentul lor. Le place să îi răsfețe pe cei dragi pentru a le alunga aburii îndoielii și ai suferinței, dar atunci când vine vorba să aplice același tratament pentru ei, lucrurile nu mai ies la fel de bine.
Cei născuți în zodia Pești au multe răni pe sufletul lor, unele pe care nu reușesc să le vindece decât cu dragoste și atenție. Însă, din păcate, ei nu norocul de a găsi în jurul lor pe cineva care să le coasă inima, să îi ajute să meargă mai departe cu capul sus. Oricât ar încerca să găsească un leac, frustrările lor rămase din trecut nu par să aibă o soluție. Cum ei sunt cea mai emotivă zodie din tot horoscopul, nici nu este de mirare că au nevoie de mai multă atenție decât primesc ceilalți, dar puțini sunt cei care înțeleg ceea ce se întâmplă în interiorul lor.
Deși se sacrifică mereu pentru ceilalți, zodia Pești rămâne mereu neconsolată. Ea suferă cel mai mult din dragoste pentru că simte că nu va găsi niciodată pe cineva care să îi completeze inima, care să îi șteargă fiecare rană sufletească. Cu toate că este măcinată de astfel de griji, zâmbetul ei nu dispare niciodată de pe buze. Ei nu îi place ca cei din jur să știe ceea ce se întâmplă în interiorul ei, ci preferă să se ascundă și să guste singură din acel gust amar.
Indiferent de problemele prin care trec cei născuți în această zodie, important este să nu își piardă speranța că vor găsi în cele din urmă un suflet care să fie exact așa cum își doresc ei.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu