duminică, 30 octombrie 2016

PartySnap – O nouă dimensiune a divertismentului!

Cati dintre noi nu ne dorim eveniment aparte, în care atmosfera creată să fie surprinsă și să rămână în memoria invitaților cu ajutorul unor fotografii altfel? Fie ca este vorba de o petrecere de Craciun sau de Haloween, fie ca este vorba de balul bobocilor sau de balul de absolvire, fie ca este vorba de o petrecere organizata cu ocazia unui eveniment important, totul trebuie sa fie perfect si de neuitat.
Fotodivertismentul este un mod de a petrece timpul unui eveniment, care determină oamenii să socializeze într-un mod inedit.
PartySnap reprezintă o activitate de divertisment pe baza fotografiilor realizate în locurile de desfășurare ale evenimentelor. Se folosește un display alb de dimensiuni mari, cu touch screen, conectat la un aparat foto și o imprimantă performantă, pe un suport specific. Între fotografieri este prezent „live view”: invitații se văd ca într-o oglindă în display; fiind „open air”, se pot fotografia până la 40 de persoane (poate mai mult), ca fotografie de grup. Aparatul este însoțit în permanență de un operator, dar clienții sunt cei care folosesc direct caracteristicile PartySnap, fiind similară manevrării telefoanelor mobile cu ecrane tactile.
PartySnap este instalat la locul evenimentului; se face fotografia (10 x 15 cm), apoi se pot adăuga obiectele virtuale cele mai vesele (se pot adăuga, în funcție de tematica dorită de client, persoane sau personaje); de asemenea, pot fi disponibile și obiecte reale: eșarfe, pene, ochelari, pălării etc. Se pot trimite prin e-mail, publica pe Facebook sau imprima pe loc, ca fotografii obișnuite sau fotografii magnetice. Se poate seta un singur cont de Facebook și software-ul încarcă toate fotografiile pe acesta în timpul evenimentului. Se pot realiza sute de printuri ale fotografiilor, în funcție de prezența noastră acolo.
Fotografiile realizate de PartySnap se pot personaliza cu logo-ul sau tematica evenimentului, sunt protejate UV și împotriva lichidelor.
O caracteristică deosebită este folosirea „fundalului verde”, care permite fotografierea clienților și plasarea lor imediat în oricare dintre cele 6 peisaje (imagini) presetate evenimentului. Putem alege imagini specifice din diferite țări sau ceea ce doriți să promovați. Putem realiza și un anumit fundal creat cu tematica evenimentului. La final, veți avea toate materialele realizate de participanți, acestea reprezentând și o inedită formă de promovare a evenimentelor viitoare, asigurandu-se o bună comunicare a evenimentului în mediul online.
 

Sa incercam sa ne imaginam cum am imortaliza o nunta pe de-a-ntregul, pe parcursul intregii sale desfasurari: imortalizarea momentului in care cei doi fericiti indragostiti spun "DA!" in fata ofiterului de stare civila si in prezenta tuturor invitatilor. Fotografiile bine realizate ar putea surprinde lumina zambetelor de pe fata si din ochii tuturora. Fotografiile bine realizate pot imortaliza albul rochiei de mireasa si a tuturor accesoriilor, culorile vii din buchetul de flori, atat in fata altarului cat si la petrecerea de seara. Si se poate imortaliza intreg filmul evenimentelor, atat cu imaginea celor doi miri, separat si impreuna, cat ci prin imagini de grup sugestive si cuprinzand miscare si emotie.




Petrecere team building sau de Craciun ? Petrecerea mai mica sau mai mare, nu exista o cale mai buna de a surprinde amintirea acelor momente, de a-i provoca pe invitati la distractie, decat cu PartySnap

Petreceri Corporate

Vrei sa organizezi o petrecere pentru angajatii companiei tale de Craciun sau 8 Martie? Team building? Fotodivertismentul e solutia.

Evenimente Sportive

Green screen -particularitatea noastra speciala - are capacitatea de a plasa invitatii alaturi de idolii lor sportivi, in cateva secunde.

Petreceri Private

Fie ca e vorba despre Nunta, Majorat, Botez sau celebrari, PartySnap multiplica amintrea acestor momente.

Evenimente Festive

Includ lansari de produse, strangere de fonduri pentru diverse cauze, expozitii; va vom aduce publicitate inedita, difuzare in Social Media.

Serbari si Baluri

Petreceri de Absolvire(Revedere) a Liceului, a Facultatii, oricare dintre evenimente vor fi insotite de veselie, emotie, bunadispozitie.

Club Party

Sau concert, prezentare de moda, putem fi prezenti, oferind invitatilor amintiri si experiente interactive deosebite.

Articol scris pentru SuperBlog 2016


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu