miercuri, 26 octombrie 2016

Încasări excelente și zeci de mii de vizitatori la Complexul Moldova! Aprecieri pentru Ștrandul Roman!

Încasări excelente și zeci de mii de vizitatori la Complexul Moldova! Aprecieri pentru Ștrandul Roman!

poza stire strand romanConducerea Primăriei Roman a dat publicității câteva repere din activitatea financiară înregistrată în perioada 15 mai – 20 septembrie, la Complexul Sportiv și de Agrement MOLDOVA – Ștrand Municipal.
Numai pentru accesul în incinta ștrandului, municipalitatea a înregistrat încasări de 593.166 lei iar pentru închirierea foișoarelor s-au înregistrat încasări totalizând 28.825 lei.
Parcarea de la ștrand a fost, de departe, cea mai rentabilă din municipiu, totalul încasărilor fiind de 18.789 lei.
Au fost și distrugeri în ștrand, semnalate prompt de vizitatori, care au fost recuperate, totalul fiind de 3.640 lei.
Totalul încasărilor la Complexul MOLDOVA este de 644.421 lei de la 54.827 vizitatori înregistrați.
Anul trecut, în aceeași perioadă, primarul Laurențiu Leoreanu primea la Brașov, premiul de excelență pentru „Complex Sportiv și de Agrement Moldova”
Municipiul Roman, primarul Laurențiu Leoreanu, toți romașcanii au primit „Premiul de Excelență pentru cele mai importante proiecte de investiții în infrastructură!”
Aceste premiu l-am dedicat tuturor romașcanilor, colegilor mei care au realizat proiectul, constructorilor și vizitatorilor pe care i-am avut și-i vom avea în fiecare vară.
Am făcut o promisiune că acel loc, acea zonă, va căpăta altă formă, va fi admirată de romașcani, și nu numai, și vom da o altă dimensiune spațiului în care trăim. Mă bucur foarte mult pentru că s-a ajuns să se vorbească de municipiul Roman la nivel național și internațional. Să fim mândri că suntem romașcani”, a precizat Laurențiu Leoreanu.
Complexul sportiv și de agrement MOLDOVA este considerat cel mai frumos proiect de divertisment și sport din România și a fost apreciat la superlativ de către toți vizitatorii.
Romanul Financiar

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu