Copiii indigo au o misiune specială pe Terra. Sunt înzestrați cu o inteligență superioară și abilități ieșite din comun. Gândesc cu o profunzime uimitoare la numai câțiva ani și par să vină din alt univers cu un mesaj pe care nu îl putem ignora!
Copii geniali, pasionați de știință și, deopotrivă, de cunoașterea ezoterică, înzestrați cu o sensibilitate excepțională, dincolo de simțurile unui om comun, se nasc tot mai des în ultimii ani.
Își surprind părinții nu doar prin inteligența lor superioară, ci prin capacitățile extrasenzoriale pe care le posedă.
Se crede că dintre copiii indigo unii pot vindeca boli grave, alții pot citi gândurile unei persoane fără să o cunoască, alții pot vedea în viitor.

Copiii indigo sunt genii și se nasc tot mai des

Coreanul Kim Ung Yong este cel mai inteligent om din lume. La numai 4 ani, a fost admis la facultate, coeficientul său de inteligență fiind 210, în condițiile în care un coeficient mediu se încadrează între 90 și 110 puncte. La 5 ani, vorbea fluent șase limbi, iar la 6 ani lucra la NASA.
Americanul Gregory Smith a învățat să citească de la 2 ani, iar la 10 ani era deja student.
Akrit Jaswal, cu un IQ de 146, a reușit, la numai 7 ani, să facă prima sa operație chirurgicală, în prezent fiind un cercetător strălucit.

Abilități paranormale benefice

În fiecare an, sunt descoperiți copiii geniali în întreaga lume, provenind din medii sociale variate. Începând cu anii 1970, numărul copiilor cu abilități extraordinare pare să fie în creștere.
Pe lângă o inteligență și o profunzime uimitoare, unii dintre ei sunt capabili de fapte pe care cu greu le putem înțelege.
Tânărul rus Igor Ionin a devenit cunoscut în toată lumea drept ”copilul care vorbește cu îngerii” și este considerat unul dintre copiii indigo. Băiatul susține că făpturi coborâte din Rai i-ar fi dezvăluit taina vindecării și, astfel, a reușit să își salveze tatăl de o boală fatală.
De atunci, oamenii vin în pelerinaj la locuința lui din Moscova și Igor pare să îi vindece cu energia lui tămăduitoare.

Călători prin univers

Vestit a ajuns și Boris Kiprianovici, care, la numai 3 ani, dovedea cunoștințe atât de vaste despre univers și planetele vecine Pământului, că i-a uimit pe profesorii care l-au cunoscut.
Mama lui povestea în presa rusă că băiatul cădea uneori în transe adânci, iar, când se trezea, începea să le povestească despre lumea pierdută de pe planeta Marte unde ar fi trăit și el cândva, cu mii de ani în urmă.
Termenii științifici pe care îi folosea la vârsta lui și detaliile tehnice uimitoare ridică un semn de întrebare.
sursa foto: 123rf.com