marți, 25 octombrie 2016

Navigați în lumea gadgeturilor auto!

Foarte mult timp din viață ni-l petrecem în autoturism, fie că este vorba despre rutina zilnică spre muncă și casă sau despre călătorii în scop de afaceri, vizite sau concediu. De aceea este important cum petrecem acest timp și cum avem grijă de autoturismul nostru să nu fie avariat. Navigațiile multimedia schimbă complet experiența de condus și felul în care petrecem timpul din mașină (ca șoferi sau pasageri).
 Navigațiile multimedia sunt gadgeturi cool, care îți permit să accesezi cele mai noi aplicații de Android direct din mașină, să ai mai multă libertate la condus și vizibilitate la parcare. Printre funcționalitățile navigațiilor auto multimedia putem enumera:
  • GPS integrat;
  • Integrare cu cameră marșarier, cameră față sau camere 360 grade, pentru a urmări pe ecranul navigației ce se întâmplă în jurul autoturismului în timp ce parchezi;
  • Folosire aplicatii si jocuri din Google Play precum Waze, Angry Birds, Gmail, Facebook etc.;
  • Car kit cu Bluetooth pentru convorbiri telefonice hands-free și comenzi de pe volan. Permite preluarea datelor de pe telefon direct pe ecranul navigației și folosirea telefonului prin comenzi de pe volan (răspuns la telefon, modificare volum al convorbirii, navigat în agenda telefonului etc.).;
  • Redare muzica de pe card, USB sau din aplicatii online precum Youtube si Zonga;
  • Redare filme de pe DVD sau USB;
  • Radio;
  • Posibilitatea de instalare TV Digital pentru a urmări emisiunile preferate direct din mașină;
  • Posibilitatea de a reda filme pe monitoare pentru tetieră sau plafon etc.
Sunt persoane extrem de preocupate de tehnica. Priviti-i uneori pe posesorii de masini; ma refer la cei care au grija de masinile lor. Uneori par ca au mai multa grija de masina decat de propria nevasta. Glumesc, desigur, dar pornind de la partea mecanica, adicatelea motorul si toate componentele masinii, si continuand cu dotarile suplimentare care adauga un plus de confort si de siguranta condusului, acestia sunt asi in ceea ce priveste intretinerea si dotarea masinii, atat ca intretinere cat si actualizare.
In ceea ce priveste dotarile suplimentare si cu mult mai performante, acestea sunt achizitionate adesea online. Ideal este sa fie achizitionate de la un magazin de traditie, bine aprovizionat si care ofera produse originale, de calitate si fiabilitate mare.
Edotec este magazinul online cu cel mai diversificat stoc de produse In Car Entertainment din România, cu peste 3500 produse disponibile. Gama completă de produse Edotec.ro cuprinde: navigații auto dedicate și universale; dispozitive screen mirroring; kituri multimedia auto; interfețe multimedia; car kit Bluetooth; TV tuner auto; camere video auto; senzori de parcare; video în mișcare; modul GPS extern; DVD player auto; tetiere și monitoare cu ecran LCD; accesorii auto instalare; adaptor comenzi volan; rame adaptoare 1 DIN/2 DIN; kituri instalare etc.

Principalele motive pentru care clienții aleg Edotec:
  • gama variată de produse;
  • produse disponibile în stoc, cu livrare în maximum 2 zile;
  • suport tehnic dedicat, pentru instalare sau orice fel de întrebări privind produsele comercializate;
  • garanție 24 luni pentru majoritatea produselor;
  • achiziționarea cu factură;
  • livrare gratuită pentru majoritatea produselor;
  • toate produsele comercializate sunt testate.
 Cand povestesc despre toate aceste lucruri, il am in minte pe unul din subalternii mei. Dupa ce a "maritat" batrana sa Dacie (traditionalul model 1310), pe post de rabla, si-a achizitionat o "bijuterie" ceva mai noua, mai moderna, mai potrivita pentru nevoile sale. Cativa ani dupa aceea, a simtit ca i-ar prinde bine o masina ceva mai spatioasa si, de ce nu?, mai robusta. Zis si facut. A vandut "bijuteria" si si-a cumparat alta masina, ceva mai marisoara, mai puternica. Dupa ce a pus-o la punct, tehnic vorbind, a dotat-o cu tot ce se putea: sistem audio, gps, handsfree, senzori de parcare, alarma, toate dotarile posibile. Acum masina arata si se comporta mai mult decat impecabil.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu