duminică, 23 octombrie 2016

Declarațiile șocante făcute de Carla’s Dreams. „Suntem mega plictisiţi de make-up”
Declarațiile șocante făcute de Carla’s Dreams a luat prin surprindere pe toată lumea. Sergiu, solistul trupei  a făcut dezvăluiri despre care nu foarte multă lume știe. Deși din afară pare simplu,, se pare că lucrurile între membrii trupei sunt mai complicate.
Declarațiile șocante făcute de Carla’s Dreams sunt legate de machiajele de pe fețele membrilor trupei, dar și despre muzica pe care aceștia o fac.  Solistul trupei Carla’s Dreams are şi o viaţă personală despre care nu vorbeşte prea des.

Declarațiile șocante făcute de Carla's Dreams.

Declarațiile șocante făcute de Carla’s Dream. „Mi-ar fi fost simplu să nu fac…”

 „Regulie proiectului Carla’s Dreams sunt destul de dure. Sunt cateva reguli de conduita, niciun fel de relaţii personale de ordin erotic pe seama proiectului, sunt unii care au de gând, sunt altii care nu au. Trebuie sa faci ceva, trebuie sa lucrezi cu zece procente mai mult, decat lucreaza cel ami bun acum. Pirateria poti sa o faci si atunci download de pe youtube. Lumea din pacate nu inţelege că asta costa, chiar nu insist, bă daca nu ai bani nu asculta muzică. Suntem mega plictisiţi de make-up in general, mie mi-ar fi mult mai simplu sa nu fac toate prostiile astea si mai ales cu toata echipa. Sunt lucruri care sunt foarte greu de transmis intr-un limbaj oficial sa spunem asa, sau care se pierd când utilizezi un limbaj liric deja folosit. Sunt texte foarte, poate mai dure nu neaparat lingvistic , dar sunt si texte care sunt total fake, adica nu sunt facute pentru a fi comerciale. Noi in orice caz nu ne-am dezis sa facem muzica care ştim ca nu o sa aiba niciun fel de impact. Pâna acum cred ca de doua ori in patru ani am dat explicatii despre ce am vrut sa spunem”, a spus el la Antena Stars.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu