vineri, 28 octombrie 2016

Ofertele expozanţilor la KILIPIRIM, ediţia de toamnă 2016

Ofertele expozanţilor la KILIPIRIM, ediţia de toamnă 2016

 Kilipirim – cel mai important târg de carte cu discount din România
 Ediţia de toamnă din acest an: 26-30 octombrie, zilnic între orele 10.00 şi 22.00, la Unirea Shopping Center, etajul 2, Aripa Călăraşi / Intrarea este liberă


O ofertă impresionantă de cărți la prețuri „de kilipir” îi așteaptă pe cititori la ediția din această toamnă a celui mai important târg de carte cu discount, Kilipirim. Cărți pentru copii și tineret, dar și pentru cititorii experimentați (beletristică, nonficțiune și albume de artă, albume de benzi desenate), acestea sunt produsele care compun oferta expozanților, pe parcursul celor 5 zile de târg (26-30 octombrie 2016, zilnic între orele 10.00 și 21.30), la etajul 2 al Unirea Shopping Cnter, Aripa Călărași. Ceaiurile sau specialităţile de cafea, o ofertă interesantă de auxiliare și jucării, precum și antichități și o serie de produse potrivite drept cadouri pentru sărbători – şi ele la preţuri preferențiale – completează oferta ediției de toamnă a Kilipirim. 

Şi la această ediţie a târgului, la standul Humanitas şi Humanitas Fiction, iubitorii de carte vor regăsi binecunoscutele pachete promoţionale la preţuri speciale, de 5, 10 şi 15 lei.

O ofertă asemănătoate le propune cititorilor Editura Polirom: peste 400 de titluri, al căror preţ a fost redus între 30% şi 50%, plus o ofertă bogată de volume la 10 lei.

Editura Curtea Veche vine la Kilipirim cu oferte de reduceri de până la 75%. Titlurile din cunoscuta colectie „Să fii sănătos” vor avea prețuri cu reducere între 15% și 75%. Oferta specială pregătită de Curtea Veche pentru ediția de toamnă a Kilipirim vor fi cărțile de până la 10 lei.

Editura Litera va practica anul acesta reduceri între 30 și 50%. Dintre titlurile recomandate fac parte seria „Disney Academia Copiilor Isteți”, „Primul meu abecedar cu sunete” sau titluri clasice precum „Amantul doamney Chatterley” sau „Mândrie si prejudecată”.

Grupul Editorial Trei prezintă la Kilipirim 600 de titluri, cu reduceri între 30 și 50%. Din acestea 150 de volume vor putea fi cumpărate la prețul fix de 10 lei.

Editura Nemira vine la Kilipirim 2016 cu o mulțime de titluri la cele mai bune prețuri: 7,99 lei și 9,99 lei titlurile din kiosk Nemira, dar și cărți la prețuri de 5, 10 sau 15 lei. Restul ofertei de carte va avea o reducere de 30%, inclusiv noutățile toamnei.

Editura Herald va fi prezentă la Kilipirim cu o ofertă de peste 250 titluri care acoperă o gamă variată de domenii: mindfulness, știință, filosofie, psihologie, zen, texte fundamentale și reduceri  între 20-70%.

Editura Niculescu va avea la stand aproximativ 500 de titluri, cu prețuri reduse de la 10 și până la 80%. Publicul va fi atras, cu siguranță, de tematicile dedicate familiei, carierei sau self-managementului. La standul editurii se va organiza şi o tombolă, la care câştigătorul  va fi desemnat în ultima zi a târgului.

Grupul Editorial Corint va participa la Kilipirim cu colecțiile sale devenite deja celebre sau câteva nou apărute pe piața de carte de la noi: pentru pasionații de istorie, colecțiile Corint Istorie și Istorie cu Blazon, pentru segmentul Young Adult, colecția Leda Edge, iar pentru cei mici, titlurile apărute la Corint Junior.

Editura Teora va aduce la Kilipirim cărți pentru copii, titluri utile pentru clasa pregătitoare, precum si dicţionare şi manuale de limbi străine. De asemenea, nu vor lipsi cunoscutele tilturi Teora din zona IT şi o gamă diversă de cărţi de specialitate. Noutatea va fi, cu siguranță, „Vânzarea de pe tabletă”: la standul editurii va exista o tabletă de pe care cei interesaţi vor putea face comenzi online. La o comandă de minim 10 cărţi şi o valoare de 48 lei net, reducerea va fi de 50%.

Editura Diana își așteaptă cumpărătorii cu noutăți editoriale la cele mai avantajoase prețuri. Fie că vorbim de caiete cu activități practice pentru copii, cărți de colorat, puzzle-uri sau chiar povești terapeutice, la standul Editurii Diana cititorii vor găsi materiale pentru toate vârstele, la jumătate de preț sau cu reduceri cuprinse între 30 și 80%.

Editura Integral va avea la Kilipirim reduceri la toate titlurile, de la 25% până la 76%. Cărţile din seria Biblioteca Grădiniţei se vor vinde începând de la 2 lei bucata.  Există şi două super oferte: Pachetul Biblioteca Grădiniţei care constă într-un set de 7 titluri, la preţul de 10 lei şi Pachetul Nota 10 care conţine 8 titluri, la preţul de 20 de lei.

Îndrăgitele romane și titluri de memorii ale Editurii Vivaldi vor putea fi cumpărate anul acesta cu reduceri între 25 și 75%.

Editura Aramis aduce la Kilipirim peste 250 de titluri, cu reduceri între 25% și 75%. Vor exista si oferte speciale: cartea la 1 leu, cartea la 2 lei, cartea la 3 lei și cartea la 5 lei. La toate acestea se mai adaugă povești clasice, cu o calitate grafică de excepție, iar pentru școlarii aflați în pragul examenelor, Editura Aramis aduce seria 2016 pentru Testele de evaluare națională.

Editura Evdokimos oferă la Târgul Kilipirim reduceri între 10% și 70%, cât și multe cărți cu preț de 3,5 și 10 lei.

Rabatul practicat de Editura Multicart la Kilipirim, ediția din această toamnă a Kilipirim sunt între 10% și 80%.

Materialele ezoterice şi conferinţele pe teme de dezvoltare personală sau tehnici de îmbunătăţire a calităţii vieţii din cadrul Festivalului de Spiritualitate şi Terapii Complementare „A Noua Dimensiune” reprezintă un un motiv în plus pentru a trece pragul acestui eveniment.

Pentru mai multe informaţii, accesaţi:
si a Festivalului de Spiritualitate şi Terapii Complementare „A Noua Dimensiune”: https://www. facebook.com/aNouaDimensiune/? fref=ts
Un eveniment recomandat de Rock FM.


--
str. Constantin Rădulescu-Motru 16, bl. 21, ap. 201
sector 4, Bucureşti
0722-609.478

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu