miercuri, 19 octombrie 2016

(P) Descoperiți cum, în timp ce vă beți cafeaua, puteți slăbi foarte repede toate kilogramele excedentare!

CafeForm® conține cafea verde în stare pură, neprăjita, motiv pentru care aroma sa este mult mai intensă, decât cea a cafelei obișnuite.
Pentru procesarea boabelor de cafea verde și transformarea acestora în forma solubilă, nu s-au folosit chimicale. CafeForm® are la bază doar boabe verzi, neprăjite, de unde gustul diferit față de cel clasic. În timpul procesării, boabele de cafea verde sunt spălate de mai multe ori și apoi sunt uscate. Datorită procesului de prelucrare în care nu sunt implicate pesticide, fertilizatori chimici sau alte substanțe artificiale, CafeForm® nu conține toxine sau impurități.
Cafelei verzi, neprăjite, i se alătura în compoziție și fibra de acacia – o plantă bogată în fibre, care scade pofta de mâncare și facilitează eliminarea caloriilor ingerate.
Proprietățile CafeForm®
CafeForm® este o sursă naturală foarte bogată de antioxidanți. Antioxidanții sunt compuși naturali care au rolul de a reduce efectele toxice ale radicalilor liberi.
Principalii antioxidanți din cafeaua verde sunt polifenolii.
Studii clinice au demonstrat că antioxidanții de tip polifenoli sunt absorbiți rapid de corpul uman și protejează organismul împotriva distrugerii celulelor.
Antioxidanții din cafeaua verde sunt mai puternici chiar și decât cei care se află în ceaiul verde.
O ceașcă de CafeForm® furnizează aproximativ 400 mg de antioxidanți, respectiv 160 mg polifenoli.
Însă, cafeaua verde se remarcă prin conținutul înalt de acizi clorogenici. Acidul clorogenic, prezent în cafeaua verde, neutralizează radicalii liberi care atacă structura sistemului celular.
De ce veți slăbi cu CafeForm®?
Acidul clorogenic din CafeForm® accelerează metabolismul și inhibă aportul de glucoză în intestine. De asemenea, acidul clorogenic reduce și absorbția zahărului în organism.
10 grame de cafea verde consumată dimineața influențează reducerea grăsimilor din corp. Mai precis, 1 ceașcă de CafeForm® în fiecare dimineața ajută la topirea depozitelor de grăsime.
Nu mai stați pe gânduri și comandați acum CafeForm® dând click aici!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu