vineri, 28 octombrie 2016

#Colectiv: „Atac terorist cu armă chimică! Trebuia să cadă Ponta!”

clv3
Administratorul cladirii in care functiona clubul Colectiv: „Nu se cauta adevaratul vinovat! Trebuia sa cada Ponta!”
„Pe cameră nu se vede cine a oprit curentul. Undeva… heblul e-n stânga! Au intrat în panică când s-au stins luminile. Au stat până când a curs buretele ăla pe ei. Fumul n-ajunsese jos. Dacă nu se oprea curentul mergea şi instalaţia de ventilare. Fumul era tras afară şi doar îi ardea”, mai spune administratorul,potrivit chilian.ro.
Raed Arafat a schimbat ordinul ministrului, seful lui direct din “Cod Rosu” in “Planul Rosu”. Acest “Plan Rosu” al IGSU insemna cu totul si cu totul altceva decat Cod Rosu si nici acest plan rosu nu a fost executat de catre Arafat lucru care a condus la moartea altor tineri prezenti in seara tragediei la clubul Colectiv, tineri care scapasera din inferm doar pentru a fi ucisi chiar de catre salvatorii lor prin nerespectarea protocolului care se impune odata intituit Codul Rosu.
Acest Cod rosu la o institutie militarizata cum este Ministerul de interne inseamna ca trebuiau sa se ia obligatoriu cateva masuri speciale cu ar fi interventia imediata a unitatilor special antrenate in razboiul chimic ale SRI, izolarea zonei si decontaminarea celor ajunsi acolo de la primul ranit la medic, infirmiere, locatarii din zona si pana la ultimul sofer de pe masinile de interventie ale pompierilor dar nu numai atat. Inca multe alte masuri trebuiau sa intre in viguare automat la instituirea acelui “Cod Rosu”
Refuzul lui Raed Arafat de a executa un ordin direct al ministrului Gabriel Oprea ascunde ceva mult mai grav. Odata activat “Codul Rosu” trebuiau sa intre in dispozitiv structurile specializate in terorism, anti terorism si atac cu arma chimica din SRI, DIICOT si nu numai. Cu alte cuvinte, prea multi ochi, prea multe structuri ale caror specialisti puteau intelege si spune adevarul despre ce s-a intamplat la colectiv dintr-o privire.
Faptul ancheta legata de tragedia din Clubul Colectiv este doar la nivelul organelor de anchetă obișnuite cu faptele „de drept comun” tradeaza ca totule trebuie pastrat “on the hause”, desi prin lege altcineva trebuie sa se ocupe de acesta ancheta!
Ancheta ar fi trebuit preluata de catre o echipa formata din: un procuror-specialist din cadrul Serviciului de Combatere a Infractiunilor de Terorism din cadrul DIICOT, un procuror-specialist din cadrul Serviciului de Combatere a Traficului de Droguri, Precursori si Culturi, din cadrul Diicot, si un procuror-specialist din cadrul Biroului de Combatere a Spalarii Banilor, din DIICOT! De asemenea, intregul perimetru trebuie inchis si probele trebuie sa fie culese de catre Serviciul Anti-Tero al Serviciului Roman de Informatii, singurul care detine aparatura specifica pentru depistarea probelor de cianuri! Absolut toti specialistii militari in arme si munitii neconventionale si in bio-terorism din Romania indica in mod clar si fara echivoc ca avem de-a face cu o arma chimica asa cum e ea definita de Conventia de la Geneva!
Uriasa masina de propaganda a serviciilor secrete a linsat mediatic un colonel STS, Stefan Enache, ofiter activ, seful Serviciul de Telecomunicaţii Speciale şi consilier în cadrul Secretariatului General al Guvernului Romaniei dar si pe toti cei care au pus in discutie stenogramele DNA pentru a face sa dispara din mentalul colectiv o singura fraza: “Gazul ăla dezvoltă 2000 de grade. Acela l-a dat din spray, s-a ridicat a creat vid, în momentul în care a coborât, oxigen.  I-a făcut ca la rotisor…”
Cu orice pret trebuie sa dispara din contextul crimei de la Colectiv declaratia paratului Iohannis Klaus Werner din 1 noiembrie 2015 – “A trebuit să moară oameni ca să schimbăm Guvernul ăsta” – declaratie prin care se autoincrimineaza in mod direct si fara tagada paratul Iohannis Klaus Werner.
Din acesta fraza, rostita de colonelul Stefan Enache, o propozitie este mai periculoasa decat orice dovada sau argument pentru confortul celor care au dat ordinul si au executat misiunea “Reset” in obiectivul “Colectiv”
„Acela l-a dat din spray” [n.a. Gazul]
Pana in acest moment nici pompierii, nici anchetatorii, nici autoritatile nu au vorbit niciodata despre prezenta unei sau unor butelii cu o substanta periculoasa in Colectiv, in noaptea tragediei.
Stefan Enache, prin atributiile de serviciu avea acces la comunicatiile intre institutii si demitarii statului roman, care se afla inca din anul 1991 in punctul nodal de comunicatii din Palatul Victoria, intre demnitarii statului roman sau serviciile de informatii, conducand structura specializata pentru protectia comunicatiilor Guvernului ROMANIEI. Surprinzator, sau poate ca nu atat de surprinzator este ca nimeni din conducerea STS nu  a facut vreun demers public pentru a preciza pozitia Serviciului fata de gravitatea afirmatiilor colonelului Enache.
Secretizarea raportului specialiștilor din Petrosani – INSEMEX – în cazul incendiului din clubul Colectiv, al Institutului Național de Cercetare-Dezvoltare pentru Securitate Minieră și Protecție Antiexplozivă – este un atatc la siguranta nationala pentru siguranta acestui individ pus presedinte de serviciile secrete din Romania si nu numai: Paratul Iohannis Klaus Werner.
Raportul INSEMEX este gata de o luna!
De o luna stiu eu ca se chinuie sa “aranjeze” rezultatele srl-ul asta din Petrosani. Toti ziaristii buni stiu asta, nu trompetele idioate ale SRI-ului care se iscalesc ca ziaristi. Nimic nu se “pupa” acolo. De la viteza de reactie a focului, 400 metri patrati in 12 secunde!, pana la substantele rezultate in urma acestuia, substante chimice carea au ucis mai multi copii si tineri decat focul propriu zis, nimic, nimic nu este pe placul sefilor care au comandat ancheta.
Aparent, lucrurile sunt simple: focul de pe buretele aflat pe stâlpul din fața scenei s-a propagat în sus și a aprins celălat burete, cu care era învelit tavanul. Numai că acești bureți, care au fost montați în club la momente diferite (circa un an distanță) nu au suprafețe tangente!
Raportul de constatare tehnico-științifică a cauzei probabile a incendiului, întocmit de Inspectoratul de Situații de Urgență „Dealu Spirii”
Conform procesului verbal întocmit de anchetatorii care au vizionat înregistrările camerelor de supraveghere video din club, „la ora 22:32:26 se observă, de fapt, cum tavanul situat între stâlpul de susținere al imobilului și scenă arde, iar din acesta încep să cadă bucăți incandescente.”
Martorii au declarat însă anchetatorilor că au văzut tavanul de deasupra scenei cuprins de flăcări concomitent cu momentul în care buretele de pe stâlp a fost aprins de scântei
Buretele a fost aplicat doar pe suprafața plafonului, nu și la baza superioară a stâlpilor verticali de susținere ai acestuia. Prin urmare, între acest burete, care a luat foc, și cel de pe plafon, care a provocat dezastrul, există un spațiu despărțitor. Și-atunci, cum de s-a propagat incendiul cu acea viteză nemaipomenită?  Buretele a fost aplicat doar pe suprafața plafonului, nu și la baza superioară a stâlpilor verticali de susținere ai acestuia.
Ȋntre buretele de pe plafon și șipcile de lemn ale tavanului fals există o distanță de circa 20-30 cm.
Deși „material combustibil”, sursă de propagare a incendiului, buretele de pe stâlp este parțial aprins. Ȋn schimb, tavanul aflat în partea stângă a scenei arde cu vâlvâtaie, iar focul intens este localizat în zone aflate la distanță de stâlp. Fără nicio îndoială, în acele zone exista nu doar buretele lipit pe plafon, ci și altfel de „materiale combustibile”.
Adevaratul motivul pt care vor sa schimbe șefii din justiție este acela ca vor sa controleze dosarele penale de după incendiu. Si asta deoarece expertizele vor arată clar ca buretele nu arde așa. La expertiza făcută la Petroșani, buretele nu a ars. Au reconstituit sala, au acoperit o cu burete, fix ca la colectiv si nimic, nimic.
Cel mai bine pazit secret al SRI: Martorul principal Florin Cristian Popescu – bodyguard in seara tragediei, traieste!
De ce martorul principal s-a dus să “moara” la SRI?!
Florin Cristian Popescu lucra ca bodyguard in seara tragediei la #Clubul Colectiv. Sunt mărturii că ar fi salvat viețile multor răniți în acele clipe groaznice, dar apoi a murit in Olanda, trecând prin spitalul SRI de la Balotesti.
Rănit, Florin Cristian Popescu, NU s-a dus cu salvarea, ci cu o mașină a SRI 30 de kilometri ca să ajungă la spitalul SRI „Agrippa Ionescu” din comuna Balotesti și, mai apoi, a murit. Rănit, NU a ales să meargă la spitalele din București care erau în apropiere, ci într-o locație la zeci de kilometri distanță, spitalul SRI care nu e cunoscut ca un spital de urgență. Nu a cerut să fie dus la un spital din București.
Cat se afla in spital, “foarte grav ranit”, a avut loc o spargere la domiciliul acestuia, spargere in urma careia nu s-a furat nimic dintr-un apartament aproape gol care numai camin nu se putea numit, fiind mobilat si utilat doar cu strictul necesar.
Decesul acestuia in Olanda. Nici un prieten apropiat, mai asa din copilarie, nici o iubita, nici un fel de ruda de nici un fel. Extrem de convenabil, mult prea convenabil.
Nimeni nu l-a vazut ranit pe Florin Cristian Popescu.
Nimeni nu l-a vazut decedat pe Florin Cristian Popescu.
Nimeni nu l-a vazut inmormantat pe Florin Cristian Popescu, iar acum sunt voci care spun ca acesta traieste bine merci, ca a fost vazut de romanii care traiesc in afara tarii la plaja.
Se pare ca nu a fost singurul angajat al SRI care a ajuns la spitalul SRI in noaptea tragediei. Despre nici unul dintre acestia nu se vorbeste in spatial public sau in rapoartele oficiale.
Nici un alt martor si participant la evenimentele din noaptea tragediei dintre acesti numerosi ofiteri SRI prezenti in Clubul Colectiv nu a fost “ranit” si nici nu a fost “omorat” in acte sau in presa. Numai Florin Cristian Popescu a “murit”. Un om fara prieteni apropiati, fara copilarie, liceu sau adolescenta, fara poze, fara identitate sociala, copilarie, fara iubita si fara nici un fel de ruda de nici un fel.
De ce este importata fraza rostita de colonelul Stefan Enache?
Pentru ca: Pana in acest moment,  nici pompierii, nici anchetatorii, nici autoritatile nu au vorbit niciodata despre prezenta unei sau unor butelii cu o substanta periculoasa in Colectiv, in noaptea tragediei.
Mai mult: Seful pompierilor, unul dintre primii salvatori care eu ajuns la locul tragediei, in clubul Colectiv, a fost data afara din cadrul IGSU, fiind facut tap ispasitor pentru… Cred ca pentru ca era pompier. Sau pentru ca vazuse ceva ce nu trebuia sa fie vazut sau pentru ca stia deja prea multe
In fotografiile prezentate este o butelie de oxigen. Nu stiu daca este singura sau daca oxigen a fost in ele sau in celelalte care nu apara in fotografiile facute in nopoatea concertului formatiei Goodbye to Gravity din 29 octombrie 2015 in clubul Colectiv
„Gazul ăla dezvoltă 2000 de grade. Acela l-a dat din spray, s-a ridicat a creat vid, în momentul în care a coborât, oxigen. I-a făcut ca la rotisor…” – Ştefan Enache – Ofiter activ, colonel în cadrul UM 02999 – Seful Serviciul de Telecomunicaţii Speciale şi consilier în cadrul Secretariatului General al Guvernului Romaniei.
Scenariu, exercitiu de imaginatie, sugerat de catre un om care cam stie ce zice.
Nu toti ofiterii serviciilor secrete sunt de acord cu aceasta crima, cu acest genocid planuit si executat de colegii lor in numele acestui “Guvern al meu”
VEZI SI: La un an de la COLECTIV lista NEREGULILOR din club inca ridica semne de intrebare. Iata rezultatul anchetei
In curand vor iesi la lumina mult mai multe marturii ale acestora mai ales pentru ca Raed Arafat a schimbat ordinul ministrului, seful lui direct din “Cod Rosu” in “Planu Rosu”. Acest “Plan Rosu” al IGSU insemna cu totul si cu totul altceva decat Cod Rosu si nici acest plan rosu nu a fost executat de catre Arafat. Acest Cod rosu la o institutie militarizata cum este Ministerul de interne inseamna ca trebuiau sa se ia obligatoriu cateva masuri speciale cu ar fi interventia imediata a unitatilor special antrenate in razboiul chimic ale SRI, izolarea zonei si decontaminarea celor ajunsi acolo de la primul ranit la medic, infirmiere, locatarii din zona si pana la ultimul sofer de pe masinile de interventie ale pompierilor dar nu numai atat. Inca multe alte masuri trebuiau sa intre in viguare automat la instituirea acelui “Cod Rosu”
Refuzul lui Raed Arafat de a executa un ordin direct al ministrului Gabriel Oprea ascunde ceva mult mai grav. Odata activat “Codul Rosu” trebuiau sa intre in dispozitiv structurile specializate in terorism, anti terorism si atac cu arma chimica din SRI, DIICOT si nu numai. Cu alte cuvinte, prea multi ochi, prea multe structuri ale caror specialisti puteau intelege si spune adevarul despre ce s-a intamplat la colectiv dintr-o privire.
Faptul ancheta legata de tragedia din Clubul Colectiv este doar la nivelul organelor de anchetă obișnuite cu faptele „de drept comun” tradeaza ca totule trebuie pastrat “on the hause”, desi prin lege altcineva trebuie sa se ocupe de acesta ancheta! Sursa: Ziare Botosani
VEZI SI: La un an de la Colectiv, poporul se pregateste sa READUCA INFERNUL POLITIC dinainte de Colectiv. Democratic, prin vot, ignorand o tragedie, unii lupta pentru readucerea PENALILOR la putere!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu