joi, 27 octombrie 2016

„Familia romașcană va fi alături de mine în această competiție!” PNL Neamț a depus listele de candidați!

„Familia romașcană va fi alături de mine în această competiție!” PNL Neamț a depus listele de candidați!

poza stire pnl listeCandidații Partidului Național Liberal Neamț la alegerile parlamentare din 11 decembrie 2016 au depus dosarele de candidatură la Biroului Electoral Județean.
“Pornim la drum cu o echipă completă și puternică, cu oameni cinstiți și de valoare, care vor dovedi în cei patru ani de mandat că sunt în slujba județului Neamț și a proiectului Neamț 2020. În acest sens, astăzi am făcut primul pas pentru ca Partidul Național Liberal să câștige alegerile parlamentare și să aibă un prim ministru liberal, în persoana domnului Dacian Cioloș. În echipa noastră sunt multe persoane care se află la primul mandat, persoane integre, persoane care și-au demonstrat capacitățile profesionale în domeniile în care activează. Obiectivul pe care ni l-am asumat de cinci mandate de deputați și două de senatori este un obiectiv realizabil, iar când spun asta mă bazez pe rezultatele de la alegerile locale, dar și pe capacitatea partidului de mobilizare” a declarat Mugur Cozmanciuc, președinte PNL Neamț
Lista candidaților PNL pentru Senatul României este deschisă de Eugen Țapu – Nazare, urmat de George Lazăr, Luminița Moscalu, Constantin Ghica și Adrian Ciobanu.
“Avem cea mai puternică echipă de candidați, o echipă unită formată din oameni foarte competenți, oameni asupra cărora nu planează nicio suspiciune. Credem în reformarea clasei politice, de aceea Partidul Național Liberal îl susține pentru funcția de premier pe domnul Dacian Cioloș, un om onest, un profesionist. Calitatea oamenilor pe care îi promovăm sunt convins că va face diferența la aceste alegeri.” a declarat senatorul Eugen Țapu Nazare
Candidații liberali pentru Camera Deputaților sunt: Mugur Cozmanciuc, Laurențiu Leoreanu, Cătălin Drăgușanu, Gabriela Antipa, Vlad Marcoci, Liviu Cicioc Apetrei, Bogdan Țifui, Andrei Aciocârlănoae, Leonard Achiriloaei și Mihai Obreja.
Pentru prima dată în postura de candidat la alegerile parlamentare, primarul Laurențiu Leoreanu are convingerea că echipa liberală va fi câștigătoare în Neamț.
„Este o altă etapă, dar am avantajul de a cunoaște problemele cu care se confruntă administrația locală și știu cum ar putea fi rezolvate unele sincope. Familia romașcană va fi alături de mine în această competiție, pentru că și eu sunt alături de ei. Am demonstrat că se poate face performanță și în administrație și voi putea face și în legislativ. Fac parte dintr-o echipă puternică, alături de care am convingerea că vom câștiga“, a declarat Laurențiu Leoreanu, primarul Municipiului Roman, se arată într-un comunicat de presă al PNL Neamț.
Romanul Financiar

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu