luni, 24 octombrie 2016

Florin Chilian: Ponta are dreptate. Cineva a vrut si a “aranjat”ca tragedia de la Colectiv sa se petreaca

Artistul Florin Chilian a postat pe contul Facebook și pe www.chilian.ro următoarele detalii interesante:

„Ponta are dreptate. Cineva a vrut si a “aranjat”ca tragedia de la Colectiv sa se petreaca. Poate ca nu vroiau sa fie atat de multe victime. Poate ca “experimentul” le-a scapat de sub control, dar acolo la Colectiv a fost o mana criminala iar serviciile secrete stiau asta.
“Cei care doreau schimbarea guvernului erau dispuși și la propriu, dar și la figurat să calce pe cadavre. Eu sunt un om construit altfel și nu cred că merită să ții de o funcție călcând peste cadavre. Alții au considerat că merită acest lucru” – Victor Ponta 22 decembrie 2015
Mai multi oameni din serviciile secrete mi-au confirmat asta in cele cateva saptamani care au trecut. Intr-una dintre ocazii nici macar nu era o discutie privata. Eram mai multi oameni acolo si toti am avut o reatie de groaza.
Eu il cunosc altfel pe Ponta. L-am sunat o data pentru a-l ruga sa ma ajute cu o problema legata de un orfelinat. Raspunsul lui instantaneu a fost: Da Florin, te ajut. Desi in perioada respectiva era extrem de prins cu un congres al partidului, intre zeci de invitati din strainatate si din tara, a reusit sa-si faca timp 5 minute pentru mine si ne-am intalnit pe un hol al hotelului Mariott din Bucuresti.
Si pe Crin Antonescu il cunosc altfel. Ponta intelesese in 5 minute care erau nevoile orfelinatului si a fost 100% pentru a ajuta. Cu Crin Antonescu a fost altfel. Un an intreg am incercat sa ma intalnesc cu el…. N-am reusit. In cele din urma i-am trimis documentatia pe email dar proiectul care tinea acum numai de ministerele PNL a inghetat acolo, pe holurile ministerelor detinute de PNL… Presupun ca intrucat nu era rost de nici o spaga nu era de interes pentru PNL. La cateva luni cucoanele din minister la care se blocase si  proiectul meu legat de orfelinat, au fost arestate pentru ca luasera spaga…
Va spun toate astea nu pentru a cautiona vre-o eventuala decizie sau fapta de coruptie de care poate fi acuzat Ponta ci pentru ca, macar putin de tot, stiu cum judeca.
Cunosc multi politicieni. Pe si mai multi dintre ei ii detest sincer si nici unul dintre ei nu poate spune vreodata ca le-am cerut sprijinul sau ajutorul pentru mine personal, niciodata. Prea putini se gandesc altundeva decat la propriul buzunar.
Am stat si am urmarit cu furie si neputinta desfasurarea evenimentelor legate de Clubul Colectiv
Am vazut tragedia de la Colectiv de la televizor si am incercat sa ajut atat cat am putut si cu ce am putut de la trimiterea stirilor de la cei care fusesera martori acolo catre redactiile de stiri ale televiziunilor, pana la mesaje personale intre cei care nu se puteau regasi in acel vacarm si la reluarea apelurilor de a ajuta catre cei ce puteau acorda acel ajutor.
N-am inteles multe lucruri atunci in noptea aceea.
Nu era sange pentru transfuzii in spitale. Apeluri disperate pentru a merge la centrele de donare si imediat apare Banicioiu care zice ca au sange… Nu-s medic dar am carnet de donator de sange de cativa ani si niciodata, dar niciodata nu am auzit pe cineva de la centru de donare sa se planga de faptul ca este prea mult sange. Niciodata!
Apare Ministrul Gabriel Oprea si – atentie pentru ca este extrem de important! – Ministru de Interne Gabriel Oprea declara COD ROSU!
Acest Cod rosu la o institutie militarizata cum este Ministerul de interne inseamna ca trebuiau sa se ia obligatoriu cateva masuri speciale cu ar fi interventia imediata a unitatilor special antrenate in razboiul chimic ale SRI, izolarea zonei si decontaminarea celor ajunsi acolo de la primul ranit la medic, infirmiere, locatarii din zona si pana la ultimul sofer de pe masinile de interventie ale pompierilor dar nu numai atat. Inca multe alte masuri trebuiau sa intre in viguare automat la instituirea acelui “Cod Rosu”
Stupoare insa: Apare medicul Raed Arafat si schimba ordinul ministrului, seful lui direct din “Cod Rosu” in “Planu Rosu”. Acest “Plan Rosu” al IGSU insemna cu totul si cu totul altceva decat Cod Rosu si nici acest plan rosu nu a fost executat de catre Arafat.
Insubordonare?! Refuzul de a executa un ordin direct?! – Am sa revin cu detalii. *
“Era momentul în care trebuia să demisionez. Din multe motive, dar unul singur pe care îl pot rezuma într-o frază care nu a fost rostită de mine, ci de altcineva. A spus aşa: “A trebuit să moară oameni ca să schimbăm Guvernul ăsta”. Cei care doreau schimbarea guvernului erau dispuși și la propriu, dar și la figurat să calce pe cadavre. Eu sunt un om construit altfel și nu cred că merită să ții de o funcție călcând peste cadavre. Alții au considerat că merită acest lucru” – Victor Ponta.
Serviciile secrete stiau cu exactitate data la care Guvernul Ponta va cadea inainte cu o luna de tragedia de la Colectiv!
“A trebuit să moară oameni ca să schimbăm Guvernul ăsta”. Klaus Iohannis 1 noiembrie 2015
*COD ROSU:
Acidul cianhidric este gaz de lupta folosit in razboi! Acidul cianhidric este catalogat drept gaz toxic de luptă prin Convenţia privind interzicerea dezvoltării, producerii, stocării şi folosirii armelor chimice şi precum si a distrugerii acestora, convenţie deschisă spre semnare la Paris în 1993. În domeniul militar, acest acid este considerat STL cu acțiune generală, din cauza gradului mărit de toxicitate și efectului letal imediat (cu ajutorul acidului cianhidric se pot realiza încărcături mixte incendiar-STL, care pot avea acțiune atât incendiară cât și toxică, mai ales că sub acțiunea căldurii și a undei de șoc, aburii de acid cianhidric sunt transportați de aer cu rapiditate putând fi inhalați de către persoanele care NU AU FOST AFECTATE DE EFECTUL INCENDIAR!). Deci el insusi, singur, este GAZ DE RAZBOI (gaz de lupta, 300 mg / metru cub de aer, timp de 10 minute = Doza Letala pentru om!). Amestecul de acid cianhidric, acid clorhidric si acid sulfuric (gasit in cadavrele de la Colectiv) este ARMA CHIMICA, asa cum o defineste atat Conventia de la Geneva si Tratatul de la Paris, cat si SERVICIUL ROMAN DE INFORMATII! Cazul Colectiv, asa cum il defineste si Centrul de Operare Anti-terorista din SRI – si conform si raportului TESAT – este TERORISM CHIMIC (din categoria terorism CBRN)! De asemenea: ANCEX defineste armele chimice ca fiind orice substanta chimica toxica şi precursorii ei care pot cauza moartea! Toti cei care ne-am specializat (atat in mediul militar cat si din cel al serviciilor secrete) in antiterorism CBRN, va putem da definitiaTerorismul CBRN: inseamna “folosirea violenţei, utilizând armele nucleare, biologice, CHIMICE şi radiologice sub diferite forme şi prin intermediul diferitelor mijloace, în locuri populate, cu scopul de a ucide cât mai mulţi oameni într-un timp cât mai scurt, pentru a crea panicăşi derută, a înfricoşa, a induce şi menţine o stare de teroare în rândul populaţiei vizate şi a atrage atenţia mass media şi opiniei publice internaţionale!”.
In cazul Colectiv vorbim despre atat o arma chimica (acid cianhidric, acid clorhidric, acid sulfuric – “coctail” descoperit prin arderea in laborator al unei probe de burete expandat luat din clubul mortii de catre biochimistii Catedrei de Chimie din cadrul Politehnicii Bucuresti) cat si despre folosirea unui gaz clasic de lupta (acidul cianhidric), care a fost letal pentru victime, asa cum au aratat autopsiile de la IML! In consecinta vorbim despre un ATAC TERORIST cu arma neconventionala (chimica) si despre RAZBOI (folosire de gaz de lupta clasic!). Cred ca a venit timpul ca domnul Raed Arafat, singurul RESPONSABIL, prin fisa postului (secretar de stat in MI, cu post de EXECUTIE in situatii de urgenta si ANTI-TERORISM) sa explice acestui popor si, mai ales, procurorilor DIICOT (procurori cu competente in Siguranta Nationala) DE CE nu a dus la indeplinire ORDINUL dat de Ministru si DE CE si CU CE SCOP domnul Raed Arafat a incalcat cu buna stiinta Codul Rosu. prin fisa postului si prin schema operativa fiind SINGURUL care trebuia sa il puna in aplicare? Daca l-ar fi pus, acum nu mai murea nimeni dintre cei raniti in EXPLOZIA de la Colectiv si nici sute de oameni care au venit in seara aceea in contact cu ranitii nu ar fi acum CONTAMINATI!” – soim.ro
De la inceput mi s-a parut suspect tot ce s-a petrecut acolo, atat din punct de vedere al anchetelor foarte sumare, cat si din punct de vedere al felului in care s-a intervenit pentru a fi salvati cei din interior. Iar ceea ce s-a petrecut dupa, cu schimbarea brusca a regimului ales, cu unul impus de Soros, nu a facut decat sa imi intareasca ideea de mana criminala.
Daca se va confirma la un moment dat si oficial acest lucru nu stiu, dar pentru mine lucrurile sunt clare, tragedia din Colectiv este un fel de 9/11 Septembrie 2001, varianta romanesca.
Si sa nu fiu inteles gresit, ceea ce am declarant nu are nici o legatura cu Ponta, ci pur si simplu lucrurile se leaga intre ele, trebuie sa fii orb sa nu vezi acest lucru.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu