sâmbătă, 22 octombrie 2016

Frumoasa și Bestia zodiacului: iubirea lor nu cunoaște limite

Puține cupluri se pot lăuda cu faptul că iubirea lor nu cunoaște niciun fel de limită. Trebuie să recunoaștem toți, chiar dacă nu ne convine, că sentimentele adevărate nu țin cont de frumusețe ori de bani. În tot horoscopul există o singură pereche de îndrăgostiți pentru care aspectul fizic nu contează. Conexiunea lor este atât de specială pentru că ei se privesc cu ochii sufletului.
Iată în ce zodii se ascund Frumoasa și Bestia din horoscop și ce ar trebui să învățăm de la acest cuplu!
Savefrom weheartit.comZyanya AlvarezDisney

Frumoasa și Bestia din horoscop – perechea care ne învață ce este dragostea

Deși știm că dragostea nu ar trebui să țină cont de frumusețe, cu toate acestea ne alegem deseori partenerii după aspectul lor fizic. Doar cei care se iubesc cu adevărat reușesc să treacă peste astfel de bariere. Compatibilitatea dintre ei este una cu totul specială, ceea ce îi face pe cei din jurul lor să creadă în puterea dragostei.
Ești curioasă să afli cine sunt Frumoasa și Bestia din horoscop? Ei bine, acest cuplul este format din femeia Săgetător, cea mai atrăgătoare dintre native, și bărbatul Vărsător, reprezentant cu care astrele nu au fost prea darnice la capitolul aspect fizic.
Nimeni din jur nu înțelege cum de există între acești nativi o poveste de dragoste atât de pură și de frumoasă. Unii admiră legătura sentimentală puternică de care se bucură acești parteneri, în timp ce alții îi invidiază ori îi privesc cu dispreț sau amuzament. Dar ei nu țin cont de opiniile lor, ci se preocupă de relația lor.

Femeia Săgetător și bărbatul Vărsător fac din iubire o artă, ridicând-o mai presus de cruzime și de superficialitate. Amândoi se implică trup și suflet în relația lor completându-se în toate. Nimic nu rămâne ascuns în cazul lor pentru că se citesc unul pe celălalt ca pe o carte deschisă. Sunt pasionali, dinamici și sinceri, astfel că nimeni nu le va putea fisura legătura cu intrigi. Cei doi se iubesc atât de mult, încât reușesc să treacă peste orice obstacol care apare în calea lor. Nu există limită pentru ei atunci când vine vorba despre sentimentele lor. Reprezentanții acestor zodii sunt în stare să treacă peste orice doar pentru a rămâne până la adânci bătrâneți împreună.
Chiar dacă aspectul lor fizic se află pe trepte opuse pe scara frumuseții, reprezentanții acestor zodii nu țin cont de astfel de criterii. Inima lor bate prea tare unul pentru celălalt pentru ca trăsăturile fizice să mai aibă vreo importanță. Amândoi tânjesc după pasiune mistuitoare, stabilitate, durabilitate și au idealuri înalte în viață. Pot atinge cerul cu mâna atunci când sunt împreună.
Adevărata frumusețe se află în interiorul omului, iar cuplul astrologic format din Frumoasa și Bestia ne oferă o adevărată lecție de dragoste pe care ar trebui să o învățăm toți.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu