luni, 10 octombrie 2016

Meteo. Vremea se răcește și vin ploile




Administrația Națională de Meteorologie a emis prognoza meteo pentru următoarele zile. Potrivit acesteia, vremea se răcește și va ploua în majoritatea regiunilor.

PROGNOZA METEO pentru MARȚI

ÎN ŢARĂ
Vremea va fi închisă şi rece pentru acestă dată, din perspectiva valorilor diurne. Temporar va ploua în toate regiunile, cu o intensitatea mai mare spre seară şi în cursul nopţii, îndeosebi în zonele montane şi în partea de est şi sud-est a teritoriului. Cantităţile de apă vor depăşi 20…25 l/mp şi local 40…50 l/mp, cu precădere în Moldova, nordul Munteniei şi al Dobrogei, precum şi în zonele montane. La munte precipitaţiile vor fi mixte, iar în cursul nopţii, în special la altitudini mai mari în partea de nord a Carpaţilor Orientali vor predomina ninsorile. Vântul va avea intensificări temporare, cu viteze de până la 55…65 km/h, îndeosebi în a doua parte a intervalului şi mai ales în est şi la munte, iar pe crestele montane înalte va depăşi 70…80 km/h. Temperaturile maxime se vor situa între 6 şi 18 grade, iar cele minime vor fi cuprinse, în general, între 4 şi 14 grade.
LA BUCUREŞTI
Vremea va fi închisă şi rece, îndeosebi din perspectiva valorilor diurne, temperatura maximă urmând a se situa în jurul valorii de 14 grade. Temporar va ploua pe tot parcursul intervalului, cu o intensitate mai mare în special seara şi noaptea şi se vor cumula cantităţi de apă în jurul a 25 l/mp. Vântul va sufla moderat, cu intensificări trecătoare. Temperatura minimă va fi de 10…11 grade.
PROGNOZA METEO pentru MIERCURI
LA BUCUREŞTI
Vremea se va menţine rece pentru acestă perioadă, cu o maximă termică în jurul a 14 grade. Cerul va fi mai mult noros şi temporar va ploua, îndeosebi în prima parte a zilei. După-amiaza şi seara ploaia va diminua treptat în intensitate, iar spre dimineaţă cerul se va degaja. Vântul va sufla moderat şi cu unele intensificări. Temperatura minimă va fi de 6…7 grade.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu