joi, 13 octombrie 2016

(P) ACUM puteți scăpa de durerile de la talie până la glezne cu FlexBack®!

Testat și aprobat de către specialiști, procedeul FlexBack® este recomandat tuturor celor care suferă de sciatică, ceea ce le provoacă dureri de la talie până la glezne.
Veți putea, din nou, face de toate: să mergeți, să alergați, să jucați tenis, fără a simți nicio durere, doar purtând FlexBack® noul procedeu, care permite realizarea unui punct de presopunctură exact în locul care comandă durerea. Acest procedeu este într-atât de confortabil, încât îl puteți păstra și când dormiți.
Cum este posibil să suprimăm instantaneu durerea?
Răspunsul este simplu. Problemele de spate și, în special la nivelul lombarelor, provin în majoritatea cazurilor de la nervul sciatic, care difuzează durerea de la talie până la glezne, trecând prin fesieri. Deci viața vă este umbrită de dureri permanente, la fiecare mișcare și pot ajunge, chiar, să vă împiedice să dormiți.
Să suprimăm durerea de la rădăcină!
În câteva secunde, datorită sistemului său velcro, fixați sub genunchi și un cuzinet de 3 cm grosime, incorporat, va lucra instantaneu (de fapt, trebuie să așteptați un  minut, pentru ca durerea să înceapă să dispară). Acțiunea de presopunctură la nivelul mușchiului gambei va intercepta durerea, presând nervul sciatic sub genunchi. În acest fel durerea este neutralizată, în loc să iradieze o zonă care se poate întinde de la talie până la glezne.
Testat și aprobat
Acest procedeu a fost testat în mod independent. Unii fizioterapeuți afirmă: “FlexBack® suprimă durerea de la prima utilizare.” De aceea milioane de utilizatori l-au ales.
Garanție 1 an
FlexBack® și-a dovedit eficiența asupra a milioane de persoane. De aceea vă putem oferi o garanție de 1 an: Puteți încerca FlexBack® timp de 1 an, fără a risca un leu. Dacă vă nemulțumește, returnați-l, în orice moment al acestei perioade de 1 an și vă vom rambursa integral suma plătită prin mandat poștal pe numele dumneavoastră.
Detalii despre FlexBack® pe site-ul oficial.Citește ultimele ȘTIRI pe Libertatea.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu