joi, 13 octombrie 2016

Top 5 zodii puse mereu pe ceartă

Top 5 zodii puse mereu pe ceartă

Temperamentul, educația și alți factori care țin de caracteristicile fiecărei zodii în parte fac ca unii nativi să fie înzestrați cu o doză mai mare de sămânță de scandal. Care sunt aceștia, află în rândurile de mai jos. E bine să știi mai multe despre cei din jurul tău, ca să te poți feri de furia lor, pentru că se pot dezlănțui cu orice prilej. Nu îi provoca, e de preferat să fugi din calea lor, pentru că nimic bun nu poate ieși din conflictul cu ei.

Scorpion

Nativii acestei zodii au un comportament exploziv și, fiind guvernați de Marte și Pluto, Zeii Războiului și Controlului, nu ratează nicio ocazie pentru dispute. În plus, dacă le-ai greșit cu ceva, așteaptă-te să nu fii iertată așa de ușor.

Pești

Tăcuți și sensibili, nativii din această zodie pot fi în cale-afară de irascibili. E mai bine să nu-I critici, pentru că nu reacționează bine la reproșuri, indiferent din partea cui vin. Nu doar că nu îi place să fie criticat, îl ține minte pe cel care a avut îndrăzneala să-i spună că a greșit și îl va pedepsi.

Fecioară

De obicei, persoanele guvernate de zodia fecioară nu sunt puse pe scandal. Însă, dacă le scoți din fire sau le interpretezi greșit ideile s-ar putea să iei parte la crize greu de uitat. Încearcă să scapi din conflict înainte să crească în intensitate, altfel o să ieși destul de șifonată dacă te cerți cu un nativ în această zodie.

Capricorn

În mare, capricornul este un insensibil la problemele altora și nu acceptă ușor greșelile. Mai ales cele voite. De obicei, le sare muștarul când observă că cei din jur dau dovadă de lipsă de seriozitate. Totuși, cel mai agresiv devine când este lovit pe la spate.

Berbec

Ești născută în această zodie? Cel mai probabil tu găsești un motiv de scandal cam din orice și nu-ți trebuie mult până simți că iei foc. Astrologii spun că zodia berbec este predispusă la conflicte și nu ezită să aibă ieșiri violente.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu