vineri, 10 iulie 2015

REZULTATE CONTESTAŢII BAC 2015. A avut un şoc când a văzut că lucrarea sa a fost notată cu 1

REZULTATE CONTESTAŢII BAC 2015. O elevă din oraşul Cugir a trăit un moment foarte neplăcut, constatând că a primit la matematică nota 1, deşi ştia că a fpcut o lucrare foarte bună.

Publicitate
REZULTATE CONTESTAŢII BAC 2015. O elevă a unui liceu din Cugir a fost notată eronat la BACALAUREAT 2015, primind nota 1,00 la proba de matematică, după ce profesorii corectori din Sibiu au greşit când au centralizat notele.
REZULTATE CONTESTAŢII BAC 2015. Elava din Cugir a avut un şoc atunci când, în faţa listelor cu rezultatele la BACALAUREAT 2015, a văzut că la matematică a primit nota 1, în condițiile în care lucrarea sa a fost de 10,00.

REZULTATE CONTESTAŢII BAC 2015

REZULTATE CONTESTAŢII BAC 2015. Șeful Inspectoratului Școlar Județean Alba, Marcela Dărămuș, a declarat joi, pentru agerpres.ro, că a fost informată despre această situație, afirmând că, din păcate, a avut loc o eroare regretabilă, probabil cauzată de oboseală. Marcela Dărămuș a explicat că profesorii din Sibiu care au corectat lucrarea elevei din Cugir au notat corect în borderou, respectiv cu 10,00, dar la trecerea în borderoul electronic s-a făcut o greșeală, apărând doar nota 1,00.
REZULTATE CONTESTAŢII BAC 2015. După afișarea rezultatelor, atât eleva, una dintre cele mai bune din liceul său, cât și profesorii săi au sesizat Comisia de Bacalaureat din Cugir, ulterior profesorii din Sibiu făcând modificarea de rigoare, fiind anunțate în acest sens atât ISJ Alba, cât și ministerul de resort. În consecință, fata nu a mai fost nevoită să depună contestație. Eleva, absolventă a colegiului Tehnic 'I.D. Lăzărescu', a obținut în final media 9,11 la Bacalaureat.

REZULTATE CONTESTAȚII BAC 2015

Vezi AICI notele finale la BAC 2015, după soluționarea contestațiilor, pentru fiecare judet

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu