miercuri, 1 iulie 2015

Zone erogene care nu ar trebui ignorate – partea 1

Daca ii stimulezi doar zonele erogene principale in timpul actului sexual, vei reusi cu greu sa o faci sa ajunga la orgasm. Iata un curs rapid despre zonele erogene feminine!

Zone erogene care nu ar trebui ignorate � partea 1
De obicei "atacam" doar zonele erogene principale si familiare, adica sanii, vaginul si clitorisul unei femei si penisul si testiculele unui barbat. Barbatii sunt de multe ori excitati de fundul unei femei, care este un obiect de rasfat si asta e cam tot pentru cei lipsiti de imaginatie. Corpul unei femei, cu toate acestea, este format din mai multe zone erogene decat celebra treime - sani - fund - clitoris, drept pentru care ar trebui sa acorzi toata atentia acestui lucru si sa nu ii rasfeti partenerei doar clitorisul. Ar trebui sa il pastrezi doar pentru finalul preludiului. Astfel, dorinta si excitarea ei va ajunge la apogeu.

Zonele erogene feminine - din cap pana in picioare


Literalmente! Acorda atentia ta corpului ei si foloseste-ti imaginatia. Daca esti unul dintre acei barbati care se concentreaza in principal pe clitorisul unei femei sau pe sanii acesteia, indiferent de ordine, atunci cu siguranta ar trebui sa citesti articolul nostru. Nu numai ca iti vei imbogati viata sexuala, dar iti vei conduce si partenera pe inaltimi de neimaginat. Trebuie sa tii minte, mai presus de toate, ca e nevoie sa ii asculti trupul. Poti incepe de oriunde, de exemplu din sus in jos.

Gatul

Gatul este una dintre cele mai importante zone erogene. Unele femei pot avea orgasm doar daca sunt mangaiate tandru pe gat si ceafa. Gatul este foarte sensibil si poti descoperi ca atentia pe care o acorzi acestuia o satisface sau nu pe partenera deoarece i se va face pielea ca de gaina datorita atingerii tale. Pentru inceput, poti doar sufla usor pe piele si sa o saruti tandru. La inceput, incet, incat abia sa simta, dar apoi mai profund si mai pasional. Poti sa iti folosesti si limba, dar intr-un mod moderat, nu ti-ai dori sa aiba nevoie de un prosop dupa ce "termini" tu.

Urechile

Lobii urechilor sunt foarte sensibili la atingere si sunt un fel de cliseu in ceea ce priveste zonele erogene. Nici nu conteaza. Poti sa ii mangai intr-un mod personal. Pentru inceput, rontaie usor lobul urechii observand in acelasi timp raspunsul partenerei la un astfel de rasfat. In timp, muscatul urechii poate deveni mai intens daca esti de parere ca ai lumina verde pentru asa ceva. Poti incerca, de asemenea, sa ii sufli in ureche sau sa ii soptesti cuvinte obraznice si sexy. Unele femei se excita foarte tare, in timp ce altele raman indiferente sau sunt chiar descurajate sa mearga mai departe si sa intretina relatii sexuale. Nu te alarma de potentialul raspuns negativ al partenerei. Actul sexul este o activitate din care amandoi invatati in mod constant din greselile pe care le faceti.
Zonele erogene ale femeii
Gatul este una dintre cele mai importante zone erogene ale femeii
Buzele

Sexul poate fi cu greu imaginat fara sarut. Acesta reprezinta o introducere la preludiu, este o parte integranta a acestuia, o parte a actului sexual in sine si, in cele din urma, rasfatul de dupa actul sexual. De aceea trebui sa acorzi atentie completa buzelor partenerei. Ofera-i o ploaie de sarutari tandre, pasionale, saruturi frantuzesti, muscaturi, lins si supt. Nu exista limite, deci foloseste-ti imaginatia si fii creativ!

Subsuorile

Unele persoane sunt extrem de sensibile atunci cand o alta persoana le atinge axilele, chiar in masura in care pur si simplu nu pot suporta un astfel de rasfat. Pe de alta parte, exista oameni care simt o placere de neimaginat in cazul in care aceasta parte a corpului, care este de obicei ignorata, este rasfatata tandru. Cel mai simplu mod de a determina daca iubita ta este una dintre cele carora le place sa fie mangaiate la subsuori, este sa o abordezi incet si cu blandete. Daca incepe sa rade in timp ce o mangai, mai bine incerci altceva.

Nu pierde a doua parte a articolul in care iti dezvaluim si alte zone erogene feminine de care nu ar trebui sa uiti in timpul actului sexual.
Taguri:
zone erogene, zone erogene femeie, gat, urechi, buze

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu