duminică, 9 octombrie 2016

ABC-ul nutriției pentru o siluetă frumoasă. Partea I – Combinațiile interzise

Autor: Andreea Sava 09 Oct 2016 - 01:00
ABC-ul nutriției pentru o siluetă frumoasă. Partea I – Combinațiile interzise


M-am gândit să încep un miniserial de postări pe care, dacă le strângeți, aveți tot ce vă trebuie pentru o dietă sănătoasă și o siluetă frumoasă fără să suferiți de foame. Un soi de ABC. Voi posta în fiecare zi tocmai ca să fie ușor de adunat, pentru cei interesați. Așadar...

Pasul 1: Combinațiile interzise și cele bune

Silueta, să știți, nu este chiar atât de greu de întreținut iar alimentele care trebuie evitate nu sunt atât de multe cum ar crede lumea. Dacă știi câteva trucuri, n-o să mori de foame, vei avea energie să faci mult mai multe lucruri decât până acum și vei arăta și bestial când te dezbraci. Că, doar, ce-ar fi viața fără dezbrăcat?! :))
Ceea ce mulți nutriționiști nu spun este că de un milion de ori mai important decât să numeri calorii este să nu combini greșit alimentele. Luat separat, garantez că niciun aliment nu te face obez. Combinațiile proaste sunt bombe calorice și surse de celulită dizgrațioasă.
Cel mai simplu este să vă uitați în tabelul de mai jos de câte ori vă puneți să mâncați. Iar sursa este cea mai bună posibilă, din punctul meu de vedere: profesorul Gheorghe Mencinicopschi.
Citeste articolul complet, pe andreeasava.ro
Citeşte mai multe despre:   silueta,   andreea sava,   abc,   combinaţii

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu