duminică, 9 octombrie 2016

Caz socant la Sibiu! O asistentă medicală a murit de epuizare, la numai 30 de ani

08 Oct 2016 - 17:40
Caz socant la Sibiu! O asistentă medicală a murit de epuizare, la numai 30 de ani Facebook.com Mihaela Mihai


Mihaela Mihai, asistentă la Spitalul de Pediatrie din Sibiu si mamă a unei fetițe de patru ani, avea doar 30 de ani, o familie frumoasa si o viata intreaga inainte.
 
Insa, in ultimele săptămâni, s-a simțit din ce în ce mai slăbită și a început să respire tot mai greu. A mărturisit acest lucru chiar și mămicilor internate cu copiii la Spitalul de Pediatrie, scrie oradesibiu.ro
 
S-a tratat pentru o afecțiune respiratorie, dar situația nu s-a îmbunătățit, apoi, din cauza ca nu avea cine sa o inlocuiasca la serviciu, nu a continuat tratamentul si nu a facut alte analize.

“Luni a fost în tură, colegele au văzut că nu se simte bine, iar marți și miercuri a avut liber. Joi s-a întors la muncă, dar nici atunci nu se simțea bine. I s-a spus să nu mai vină vineri, dar a intrat în turele de noapte sâmbătă și duminică. Sâmbătă nu s-a simțit bine, dar a insistat să își facă și tura de duminică, pentru că, de luni, ar fi intrat în concediu”, spune directorul Spitalului de Pediatrie, Stelian Banciu, citat de turnulsfatului.ro

Luni dimineață, pe 4 octombrie, soțul ei s-a dus să o ia de la lucru, dar femeia nu a mai ajuns acasă să își vadă copilul, pentru ca a făcut infarct și a murit chiar sub privirile lui.

În urma autopsiei, s-a stabilit că asistenta suferise un edem pulmonar.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu