joi, 13 octombrie 2016

Turist în București, oaspete la Residence Hotels

Nu o data pot fi nevoita sa ajung in Bucuresti. Ca medic trebuie sa merg periodic la diverse manifestari medicale: congrese, conferinte, simpozioane. Si cea mai buna oportunitate de a participa la o manifestare medicala de mare amploare, la care sa participe un mare numar de medici cu care sa fac schimb de experienta si de la care sa pot invata cat de mult posibil, este sa merg intr-un oras mare universitar si cu un potential masiv de cercetare cum este in primul rand capitala tarii. In plus, Bucurestiul este un oras cu un potential turistic extraordinar: muzee, institutii culturale care pot atrage pe oricare iubitor de tot ce inseamna cultura.
Odata ajuns in Bucuresti, prima preocupare va fi sa gasesti cel mai potrivit loc de cazare, care sa iti ofere solutiile la toate nevoile si dorintele. Si cel mai potrivit loc de cazare in Bucuresti este Hotel Residence.

RESIDENCE HOTELS (business & wellness) este primul lanț de boutique-hoteluri din România, de 4 stele, și printre primii membri ai BLLA (Boutique and Lifestyle Lodging Association), singura asociație de boutique-hoteluri din lume, cu sediul în Los Angeles. Trei dintre hotelurile din lanțul Residence Hotels, Hotel Arc de Triomphe, Hotel Domenii Plaza și La Conac, se află în București, iar cel de-al patrulea, Les Mandariniers, este situat pe Riviera franceză, în Hyeres. Orice variantă ați alege, Residence Hotels vă vor transforma călătoria într-o experiență de neuitat, fie că veniți într-o vizită de afaceri, fie în calitate de turist.
Situat în imediata vecinătate a Arcului de Triumf și a Bulevardului Kiseleff, Hotel Arc de Triomphe este un hotel de 4 stele superior, având o excelentă amplasare, într-una dintre cele mai selecte și liniștite zone din centrul Bucureștiului. Fiind primul hotel boutique din România, Hotel Arc de Triomphe îți oferă o atmosferă intimă, relaxantă, precum și servicii de lux, personalizate. Iată mai jos câteva imagini cu Hotel Arc de Triomphe:
Amplasat în zona rezidențială a Bucureștiului, în apropierea Mănăstirii Cașin și a Arcului de Triumf, Hotel Domenii Plaza este un hotel boutique elegant, de 4 stele lux. Regăsindu-se pe lista clădirilor de patrimoniu arhitectural național, edificiul în care se află Hotel Domenii Plaza a aparținut scriitoarei Doina Uricariu. Clădirea hotelului se distinge prin eleganță, fiind placată cu același tip de piatră ca și Arcul de Triumf, și decorată cu materiale deosebite, precum marmura de Carrara și diferite tipuri de lemn prețios. Iată mai jos câteva imagini cu Hotel Domenii Plaza:



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu