joi, 9 iulie 2015

Panica in Iasi! Nu incerca acest produs! Medicii sunt inspaimantati de ce au vazut



• Atrasi de reclamele care promit adevarate minuni, multi ieseni utilizeaza astfel de produse, fara sa stie la ce pericole se supun • Urmarile pot fi extrem de nocive asupra organismului • Medicii de specialitate indeamna populatia sa nu se lase manipulata de niste smecheri care vor sa obtina rapid castiguri fabuloase

Medicii ieseni atrag atentia asupra pericolelor pe care le pot avea asupra organismului asa-zisele "produse minune" pentru curatarea colonului. Reclama agresiva care se face acestor produse, mai ales pe internet, ii determina pe multi ieseni sa urmeze cure de detoxifiere, lasandu-se pacaliti de beneficiile pe care le-ar avea asupra starii de sanatate. Unul dintre aceste produse care circula acum pe internet ar contine o planta medicinala care face minuni in interiorul intestinului gros. Mai precis, persoanele care il folosesc vor avea un colon "curatat de-a binelea".

Curatatorul intestinului gros contine Psyllium de calitate exceptionala, o planta medicinala cerealiera a carei samanta este bogata in fibra vegetala comestibila, sustin reprezentantii de la Psyllium Bio. Potentialii clienti sunt ademeniti cu sloganuri de genul "un colon curat va ofera sansa de a trai o viata mai lunga si mai sanatoasa", "va veti simti si arata mai bine", "uitati de programele complicate de detoxifiere". De asemenea, persoanele care vor sa slabeasca sunt avertizate de cei de la Psyllium Bio ca aproape toate dietele de slabire vor fi sortite esecului daca nu curata colonul cu acest produs.

"In timp ce alte produse pentru detoxifiere promit mult, dar ofera putin, Psyllium Bio isi face treaba. Psyllium Bio, pe langa faptul ca pastreaza colonul dumneavoastra curat, el de asemenea mentine miscarea de eliminare libera, rapida si eficienta a rezidurilor metabolice din organism. In timpul curei de detoxifiere nu trebuie sa postiti sau sa urmati un regim alimentar special. Nu este necesar sa va aflati tot timpul in apropierea unei toalete. Nu trebuie sa faceti clisme si nici irigatii pentru colon. Produsul nostru este foarte bland, veti dezvolta propriul ciclu previzibil in cateva zile. Cu un colon curat, puteti avea un abdomen mai plat, puteti pierde excesul de greutate si, ca un bonus, va veti bucura de sfarsitul tuturor problemelor dermatologice pe care le-ati avut. Odata ce veti vedea rezultatele pe care le veti obtine folosind puterea de curatare uimitoare, dar in acelasi timp blanda si eficace a produsului veti intelege de ce Psyllium Bio este cel mai des utilizat produs pentru ingrijirea colonului", au spus reprezentantii Psyllium Bio.

Medic: "Curatarea colonului, o prostie"

Medicii de specialitate sunt inspaimantati de ceea ce spun cei de la Psyllium Bio. Iesenii sunt avertizati de specialisti sa nu cada in plasa acestor persoane si sa nu utilizeze astfel de produse. Mai mult, doctorii atrag atentia ca aceste produse le pot crea grave probleme de sanatate. "Cum pot unele persoane sa se lase pacalite de astfel de reclame? Este o prostie sa spui ca intestinul gros, colonul, are nevoie de curatare. Atragem atentia populatiei sa nu creada in acesti smecheri care vand fel de fel de ierburi prezentate ca niste miracole pentru sanatate. Pana a ajunge la colon acest produs se poate absoarbe la nivelul intestinului subtire si poate crea probleme grave de sanatate. Poate fi toxic. De unde stim ca nu fac rau? Ce garantie au persoanele care folosesc aceste produse de curatare a colonului ca au efecte benefice asupra organismului? Unele medicamente pot face rau. Atunci cand o persoana sufera de constipatie cronica, trebuie sa se adreseze medicului care stabileste un tratament si urmareste evolutia pacientului. Nu ne ducem sa luam produse de curatare a colonului. Sunt pline rafturile de suplimente alimentare. Putine tari civilizate accepta aceste produse. In Romania, cand vrei sa scapi de autorizatii, de taxe, pentru a introduce pe piata fel de fel de produse, le pun eticheta de suplimente alimentare", a declarat unul dintre profesorii gastroenterologi de renume din Romania.

Urmareste BZI.ro pe FACEBOOK.COM
Libertatea.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu