marți, 11 octombrie 2016

O zi din viața unei ștampile

Sunt doua: pereche. Formeaza un cuplu parca de-o viata, desi au trecut doar aproape 16 ani de cand sunt impreuna. Si inca sunt doar la mijlocul drumului pe care il vor face impreuna, nedespartite, intr-o banala geanta de doctor. Nu se poate una fara cealalta: una e parafa, emblema medicului si semnul lui de recunoastere, legitimare si reprezentare, care ii confera maximum de autoritate si raspundere in fata pacientilor, a legilor umane si morale, iar cealalta este stampila de forma rotunda a dispensarului medical, a cabinetului unde medicul isi desfasoara activitatea.
colop5
Ambele stampile confera personalizare specifica oricarui act emis de catre medic si obliga medicul la responsabilitate pentru cele puse pe hartia parafata si stampilata de el.
Imediat ce medicul isi incepe activitatea, ambele stampile ii stau la indemana pe masa sau in buzunatul halatului. Mereu impregnate de tus, sunt gata oricand sa isi lase "amprenta" pe hartia scrisa de medic pentru autentificarea celor scrise. Si sunt folosite de multe ori pe zi, zi de zi, pentru a autentifica documente medicale ( trimiteri la laboratorul de analize sau trimiteri pentru consultatii de specialitate, scrisori medicale destinate comunicarii intre colegii medici, prescriptii medicale, situatii statistice).
Pentru a rezista solicitarilor de zi cu zi, stampilele trebuie sa fie de calitate. Si orice stampila purtand marca Colop nu poate fi decat de calitate.
Firma Colop România ofera o gama larga de produse: stampile clasice de diferite forme si marimi, stampile portabile, datiere, tusuri si tusiere, toate de o calitate si o fiabilitate de invidiat. Preturile sfideaza orice concurenta, iar serviciile, inclusiv online, sunt extrem de prompte si de variate, inscriind Colop România in topul firmelor de traditie din tara noastra.
Succesul firmei este dat de calitatea si varietatea produselor sale. Si asta pentru a satisface nevoile unui numar cat mai mare de potentiali clienti, pentru a oferi solutii unor necesitati cat mai multe si mai diverse. Si asta pentru ca o stampila bine aleasa si bine plasata personalizeaza orice obiect.
Articol scris pentru SuperBlog 2016

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu