joi, 13 octombrie 2016

Romașcanii sunt disperați: de ce se întrerupe curentul în Roman? Cum explică E.ON, aceste întreruperi?

Romașcanii sunt disperați: de ce se întrerupe curentul în Roman? Cum explică E.ON, aceste întreruperi?

poza stire intreruperi energie romanPe paginile sociale ale romașcanilor au apărut de câteva zile postări în care sunt reclamate întreruperile de curent din diferite zone ale municipiului Roman.
„Știe cineva de ce sa întrerupt curentul??? A mai rămas cineva în pana de curent???” – întrebare pe paginile sociale.
„Cred ca tot orasul. In capătul str. T. Vladimirescu s-a lucrat doua zile fără sa fim anuntati am stat fără curent ieri pana la16 iar azi 18 am stat in frig.
„Se monteaza un post nou de transformare!”
„Nu se anunta decat consumatorii care au in contract asta. Voi ati semnat noile contracte fara sa cititi.”
„Tot orașul nu are curent!”
„Zona Abator nu are curent!”
Acestea sunt câteva dintre mesajele romașcanilor.
Ce spun autoritățile locale?
Am fost informați de situație și se lucrează la remedierea problemelor. Știm că sunt probleme datorită infiltrațiilor la niște posturi de transformare care au clădirile mai vechi. Din ceea ce cunosc eu, echipele E ON sunt puține și intervențiile sunt multe. Să sperăm că se vor remedia defectele și nu vor mai fi probleme. Poate se oprește și ploaia”, a precizat Ovidiu Bojescu, administratorul public al municipiului Roman.
Care este explicația oficială a conducerii EON Energie?
Situația este de astă noapte (n.r. marți spre miercuri) când au fost înregistrate mai multe avarii.
Cu o oră și jumătate în urmă, la ora 15.00, miercuri, 12 octombrie, mai aveam trei posturi de transformare afectate de infiltrații și la care se lucra. Aceste posturi de transformare corespund alimentării cu energie electrică a zonelor Smirodava, CA Rosetti, Bogdan Dragoș.
Din informațiile pe care le am, se lucrează la remedierea defectelor și ar putea să mai dureze încă până în jurul orei 19.00, dacă nu intervin alte probleme. A mai fost vorba, într-un loc, și de două cabluri care au fost „împușcate”, care erau în scurt circuit.
Rugăm consumatorii afectați să accepte scuzele noastre și garantăm promptitudinea rezolvării oricăror probleme”, a declarat Sorin Munteanu, Specialist Comunicare Externă/External Communication Specialist E.ON Servicii, biroul de presă al E.ON.
Romanul Financiar

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu