sâmbătă, 15 octombrie 2016

ALAS - un nou centru medical se inaugurează, în Roman! Colectivul de medici profesioniști, vă așteaptă!

ALAS - un nou centru medical se inaugurează, în Roman! Colectivul de medici profesioniști, vă așteaptă!

poza stire centrul alas 1Inaugurarea oficială va avea loc sâmbătă, 15 octombrie, iar pentru pacienți, ALAS Centru Medical” se va deschide de luni, 17 octombrie.
Managerul centrului, medicul Cătălina Stoian, spune că a pus mult suflet în realizarea investiției și, din dragoste pentru locurile natale, a plecat din București să facă ceva pentru Roman și romașcani. A fost ajutată în realizarea visului de familie și pentru acest lucru este recunoscătoare.poza stire centrul alas 2

ALAS Centru Medical”
Centrul medical este situat pe strada Tineretului, nr. 27, iar de luni, 17 octombrie, puteți să vă programați pentru consultații medicale sau analize la tel. 0233.732349, 0756.819065, 0732.753810.
ALAS – Centru Medical vă oferă servicii medicale specializate în cabinetele de:
-      DERMATOLOGIE,
-      CARDIOLOGIE,
-      REUMATOLOGIE,
-      NEUROLOGIE,
-      OBSTETRICĂ – GINECOLOGIE, poza stire centrul alas 5
-      ENDOCRINOLOGIE,
-      STOMATOLOGIE,
-      PSIHIATRIE
-      PNEUMOLOGIE.poza stire centrul alas 4
Pe lângă consultațiile de care puteți beneficia în cadrul acestui centru medical, se pot face și recoltări de analize.
Tot mobilierul medical din cabinete și anexe este nou, la fel ca și aparatura medicală, de ultimă generație.
Consultațiile se achită la Recepție, pentru fiecare cabinet în parte, iar rezultatele investigațiilor medicale se pot primi prin e-mail sau se pot ridica, personal, de la Recepție.
Cabinetele medicale sunt dotate complet, medicii având tot ce este necesar, la dispoziție.
poza stire centrul alas 3Colectivul medical este tânăr, suntem foști colegi de facultate și colegi de serviciu, ceea ce facilitează colaborarea dintre specializări, în interesul pacientului.
Eu, mi-am dorit foarte mult să vin cu altceva și sunt convinsă că ne vom diferenția tocmai prin colaborarea pe care o avem între noi, ca și colectiv de buni profesioniști.
Eu sunt un medic care acordă o mare atenție pacienților și sunt convinsă că tot personalul clinicii va face la fel.
Vom extinde activitatea, cu alte specializări medicale, cu alte cabinete, și vom introduce metode prin care să stimulăm pacienții să treacă pragul clinicii noastre.
Mulțumesc familiei mele, tuturor celor care mi-au fost alături și încă mai sunt! Asigur romașcanii că aici vor găsi un colectiv de medici care respectă pacienții. Când faci un lucru din suflet, cu dăruire, este cea mai mare mulțumire.
La „ALAS Centru Medical”, totul este făcut din suflet și cu dăruire”, a spus medicul Cătălina Stoian, managerul centrului ALAS.
Romanul Financiar

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu