miercuri, 5 octombrie 2016

Barbatii-marioneta ai zodiacului. Femeile fac orice din ei!

Barbatii-marioneta ai zodiacului. Femeile fac orice din ei!

0 stele
9271 vizualizari  |  Fii primul care comenteaza
Barbatii-marioneta ai zodiacului. Femeile fac orice din ei!
Femeile vor langa ele fie barbati puternici, cu personalitate, fie mielusei pe care sa ii poata juca pe degete. De regula, cei din ultima categorie sunt si cei mai sensibili si mai slabi din punct de vedere emotional.

Iata, asadar, care sunt zodiile in care sunt nascuti barbatii dispusi sa se faca pres de dragul femeii iubite.

Balanta

Nu incepem clasamentul cu nativul din Rac, asa cum ti-ai fi imaginat, ci cu cel din Balanta. Pentru ca da! El e atat de docil si isi doreste atat de mult sa aiba o relatie perfecta, incat este dispus sa lase garda jos si ii faca celei dragi toate mofturile. Nu ii place sa fie autoritar, nu ii place sa fie el cocosul in casa, ci se lasa usor folosit, manipulat de catre partenera de viata. Iar femeia care il cucereste este cea care il doomina, tinandu-l sub papuc.

Rac
Racul, barbat de casa prin excelenta, umilul umililor, e in stare sa se lase calcat in picioare de dragul femeii pe care o iubeste. Accepta orice i se cere, tace si inghite, nu cracneste, nu stramba din nas. Este stilul lui de a fi. Pentru ca el nu e capabil sa jigneasca, sa supere, din contra, el vrea sa cocolosasca, sa iubeasca, sa mangaie. De aceea si e dispus sa renunte la binele personal de dragul altora. Poate ajunge chiar sa sufere psihic din cauza autoeliminarii sa de pe propria lista de prioritati.

Pesti

Un alt sensibil fara masura este nativul din zodia Pesti. El e simplu de manipulat. De fapt, ii si place si nu face nimic sa schimbe lucrurile. Prefera sa ia iubita sau sotia decizii in locul lui. Ii e mult mai comod asa, sa nu se implice. Nu il deranjaza sa fie calcat in picioare si se complace in propria lui suferinta. Isi sacrifica fericirea pentru binele comun, cel al relatiei, si e in stare sa ia asupra sa vini care nu ii apartin.

Fecioara

Pentru ca vrea sa fie placut de cei din jur, nativul din Fecioara se ploconeste doar pentru a castiga atentia. E drept ca e o persoana aspra, critica, dar e o fire romantica si viseaza la partenera careia sa ii demonstreze cat de minunat este el. E usor influentabil, iar daca ii repeti zi de zi aceleasi lucruri incepe sa creada ca sunt, de fapt, prorpriile ganduri. O admira pe partenera autoritara, si o urmaza fara sa clipeasca.
Daca ti-a placut acest articol, urmareste-ne pe Facebook

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu