vineri, 14 octombrie 2016

Damele zodiacului: ele fac cărțile!

Este imposibil să nu remarci în jurul tău acele femei puternice, determinate, care știu ce vor de la viață. Nimeni nu își dă seama cum reușesc ele să pășească mereu pe drumul succesului. Sunt întocmai ca niște feline – cad mereu în picioare.
Descoperă care sunt damele zodiacului! Fură secretele nativelor care fac cărțile în viață!
simboluri carti de joc

Damele zodiacului: patru native care conduc lumea!

Dama de roșie – femeia Berbec
Aflată sub influența elementului Foc, femeia născută în zodia Berbec este cea mai pasională din horoscop. Nimeni nu îndrăznește să îi stea în cale atunci când este intensă. Forța ei interioară este de neoprit atunci când i se pune ceva în cale. Este suficient să îi spui că nu poate să facă un anumit lucru, iar în clipa următoare îți va dovedi exact contrariul. Nu are nicio problemă în a se impune drept lider într-un grup, deoarece ea este cea care face cărțile și știe perfect cum să le joace în favoarea ei.
Dama de romb – femeia Leu
O altă damă a zodiacului care merită inclusă în această echipă fantastică este nativa zodiei Leu. Ea se pricepe de minune să lege relații, să facă afaceri și să se implice în tot felul de proiecte cu succes răsunător. Este un adevărat exemplu pentru cei care vor să reușească în viață. Având în vedere că nu cunoaște aproape deloc gustul înfrângerii, nu avem nicio îndoială că deține cheia succesului. Numai ea știe cum face de pică mereu în picioare. Ori cunoaște oamenii potriviți, ori a făcut un pact cu diavolul.

Dama de inimă neagră – femeia Fecioară
Reprezentanta zodiei Fecioară este altă nativă de seamă a horoscopului. Nu există provocare peste care să nu treacă. Nici cele mai mari greutăți ale vieții nu o sperie prea ușor. Este obișnuită cu obstacolele, așa că ele nu mai reprezintă o amenințare pentru ea, ci o metodă de a lupta cu mai multă determinare pentru ceea ce își dorește. Cu o mână își șterge lacrimile și cu cealaltă deja trece la acțiune pentru a rezolva problema. Forța ei de recuperare este incredibilă în ochii celor din jur, ceea ce o transformă într-un model.
Dama de treflă – femeia Scorpion
Locul damei de treflă este rezervat femeii guvernate de semnul astrologic al Scorpionului. Firea ei misterioasă stârnește curiozitatea tuturor celor din jurul ei. Nimeni nu știe cum reușește ea să facă rost de bani chiar atunci când are mai multă nevoie. Reușește să îi scoată și din piatră seacă. Intuiția ei o ghidează întotdeauna pe drumul cel bun, astfel că nu se teme niciodată de ceea ce i-ar putea aduce viitorul. Știe că mereu va avea parte și de ceva bun în calea ei, așa că nu are de ce să nu creadă în norocul ei.
Dacă ai în viața ta astfel de native, urmează-le exemplul, inspiră-te din ceea ce fac ele și cu siguranță vei reuși și tu în viață.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu