joi, 13 octombrie 2016

Directorii de la Colegiul DANUBIANA și LPS Roman nu au trecut de proba scrisă a examenului, fiind RESPINSI

Directorii de la Colegiul DANUBIANA și LPS Roman nu au trecut de proba scrisă a examenului, fiind RESPINSI

poza stire directori respinsi 1Miercuri, 12 octombrie, la Piatra Neamț, a avut loc proba scrisă din cadrul concursului de ocupare a funcțiilor de directori și directori adjuncți, ai unităților de învățământ preuniversitar, din Neamț.
Proba este eliminatorie și nu se poate contesta, conform metodologiei aprobate de ministerul de resort.
Dacă la unele școli au fost mai muți candidați înscriși, pentru funcția de director sau director adjunct, la unele instituții de învățământ directorii existenți în funcție și care au participat la concurs, nu au obținut calificativul ADMIS, fiind respinși cu un punctaj sub 35 de puncte, așa cum prevede metodologia.
Directorii de la Colegiul Tehnic Danubiana Roman și LPS Roman nu au obținut calificativul ADMISpoza stire directori respinsi 2
Prof. Leonard Vacaru, directorul în funcție al Liceului DANUBIANA Roman a obținut, la proba scrisă de tip grilă, 31,250 de puncte, calificativ RESPINS.
Prof. Ioan Popa, directorul în funcție al Liceului cu Program Sportiv Roman, a obținut, la proba scrisă de tip grilă, 25 de puncte, calificativ RESPINS.
Găsiți aici tabelul cu profesorii înscriși la concursul pentru ocuparea funcției de director și director adjunct: http://www.isjneamt.ro/site/wp-content/uploads/2016/10/Nr.-11298-2016-1.pdf
Romanul Financiar

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu