sâmbătă, 15 octombrie 2016

Laurențiu Leoreanu, locul II la Camera Deputaților: lista oficială cu candidații PNL, pentru Parlamentul României

Laurențiu Leoreanu, locul II la Camera Deputaților: lista oficială cu candidații PNL, pentru Parlamentul României

poza stire leoreanu locul IISâmbătă, 15 octombrie, la Roman, a avut loc ședința Colegiului Director Județean PNL, prilej cu care au fost discutate și aprobate propunerile oficiale ale PNL Neamț, pentru Senat și Camera Deputaților.
Liberalii nemțeni au votat în unanimitate, în cadrul şedinţei Colegiului Director Judeţean al PNL, propunerile pentru lista de candidați la alegerile parlamentare din 11 decembrie 2016.
Astfel, candidații propuși pentru Camera Deputaților sunt:
-      Mugur Cozmanciuc,
-      Laurențiu Leoreanu,
-      Cătălin Drăgușanu,
-      Gabriela Antipa,
-      Monica Anton,
-      Alexandru Drăgan,
-      Bogdan Țifui,
-      Andrei Aciocârlănoaie,
-      Liviu Cicioc,
-      Mihai Obreja
-      Leonard Achiriloaiei.
Pentru Senatul României:
-      Eugen Țapu-Nazare,
-      Gabriela Banu,
-      George Lazăr,
-      Vlad Marcoci
-      Constantin Ghica.
Lista candidaților pentru alegerile parlamentare urmează să fie transmisă spre analiză, ierarhizare și definitivare Comitetului Județean Executiv al PNL Neamț și ulterior Biroului Politic Național al PNL.
Lista candidaților poate suferi modificări conform mandatului dat de CDJ, iar forma finală va fi anunțată oficial în perioada 20-22 octombrie.
În cadrul aceleași ședințe s-a votat și un alt punct important privind parcursul filialei PNL Neamț în campania electorală și anume aprobarea primirii în organizația județeană PNL a fostului viceprimar al Municipiului Piatra Neamț, doamna Aurelia Simionică, care vine însoțită de un grup important de simpatizanți și susținători.
Prin aceste decizii, PNL Neamț pregătește campania electorală pentru a câștiga în județ cinci mandate de deputați și două de senatori, se arată într-un comunicat al PNL Neamț.
Romanul Financiar

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu