duminică, 16 octombrie 2016

Lucian Micu: „Cozmanciuc – Leoreanu este tandemul pentru succes, pe lista PNL la Parlamentare!”

Lucian Micu: „Cozmanciuc – Leoreanu este tandemul pentru succes, pe lista PNL la Parlamentare!”

poza stire pozitie micu 2Din experiența mea de până acum am învățat că succesul se definește prin prisma orizontului spre care privim. Și pluralul nu l-am folosit la întâmplare, pentru că nu suntem niște insule, ci suntem ființe sociale prin definiție, iar acțiunile noastre se definesc prin felul în care ne raportăm la cei din jur.
Pe baza acestor principii am luat decizia, acum câțiva ani, să mă implic în politică, ca astfel să contribui la deciziile ce se iau pentru comunitate.
În prezent în față noastră stă o nouă provocare, vine momentul în care cetățenii vor decide pe cine vor trimite în Parlament să îi reprezinte. Echipa PNL Neamț a parcurs mai mulți pași, a evoluat, iar în urma unor analize și după o decizie transparentă a făcut lista de propuneri.
Suntem o echipă unită, cu planuri de viitor pentru cetățeni, pentru județul Neamț și România. Vom asculta vocea voastră, problemele și ne vom dedica energia și calitățile pentru a găsi soluții. Vă mulțumim că sunteți alături de noi și sunt convins că veți fi și de data asta.” – Lucian Micu, viceprimarul municipiului Roman.poza stire pozitie micu
După cum ați fost informați, sâmbătă, 15 octombrie, la Roman, a avut loc ședința Colegiului Director Județean PNL, prilej cu care au fost discutate și aprobate propunerile oficiale ale PNL Neamț, pentru Senat și Camera Deputaților.
Liberalii nemțeni au votat în unanimitate, în cadrul şedinţei Colegiului Director Judeţean al PNL, propunerile pentru lista de candidați la alegerile parlamentare din 11 decembrie 2016.
Astfel, candidații propuși pentru Camera Deputaților sunt:
-      Mugur Cozmanciuc,
-      Laurențiu Leoreanu,
-      Cătălin Drăgușanu,
-      Gabriela Antipa,
-      Monica Anton,
-      Alexandru Drăgan,
-      Bogdan Țifui,
-      Andrei Aciocârlănoaie,
-      Liviu Cicioc,
-      Mihai Obreja
-      Leonard Achiriloaiei.
Pentru Senatul României:
-      Eugen Țapu-Nazare,
-      Gabriela Banu,
-      George Lazăr,
-      Vlad Marcoci
-      Constantin Ghica.
Lista candidaților pentru alegerile parlamentare urmează să fie transmisă spre analiză, ierarhizare și definitivare Comitetului Județean Executiv al PNL Neamț și ulterior Biroului Politic Național al PNL.
Lista candidaților poate suferi modificări conform mandatului dat de CDJ, iar forma finală va fi anunțată oficial în perioada 20-22 octombrie.
În cadrul aceleași ședințe s-a votat și un alt punct important privind parcursul filialei PNL Neamț în campania electorală și anume aprobarea primirii în organizația județeană PNL a fostului viceprimar al Municipiului Piatra Neamț, doamna Aurelia Simionică, care vine însoțită de un grup important de simpatizanți și susținători.
Prin aceste decizii, PNL Neamț pregătește campania electorală pentru a câștiga în județ cinci mandate de deputați și două de senatori, se arată într-un comunicat al PNL Neamț.
Romanul Financiar

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu