sâmbătă, 15 octombrie 2016

PNL Neamț cere demisia lui Viorel Stan din fruntea Inspectoratului Școlar Județean

PNL Neamț cere demisia lui Viorel Stan din fruntea Inspectoratului Școlar Județean

poza stire viorel stan pnlConducerea PSD Neamț a anunțat vineri, 14 octombrie, într-o conferință de presă că domnul Viorel Stan, care este în prezent Inspector Școlar General, va fi pe lista partidului pentru alegerile legislative.
Opțiunea de a urma sau nu o carieră politică îi aparține fiecărei persoane, în parte, însă dacă acea persoană conduce Inspectoratul Școlar Județean și tocmai anunță că a intrat în cursa pentru un scaun în Parlament e cazul să își dea demisia sau să fie demisă.
Domnul Viorel Stan trebuie să aleagă clar ce vrea: candidat pe listele PSD sau inspector școlar general, care se implică cu tot profesionalismul în procesul de depolitizare, recent început în forță de Guvernul Cioloș!?!
PNL Neamț cere demisia lui Viorel Stan din fruntea ISJ pentru a nu plana suspiciuni sau să fie constatate nereguli cu privire la organizarea concursului pentru directorii instituțiilor de învățământ.
Domnul Viorel Stan ar trebui să înțeleagă că nu poți cere votul oamenilor, dacă ai refuzat să dai un exemplu de corectitudine, mai ales viitoarelor generați, de care aveți grijă. Nu este moral ca să fiți membru de partid și să pretindeți că veți organiza corect un concurs prin care se încearcă depolitizarea. De aceea, PNL Neamț cere ca Viorel Stan să facă un pas în spate la ISJ Neamț, dacă a decis să fie pe listele PSD Neamț pentru alegerile parlamentare.
PNL Neamț va susține în continuare procesul demarat de Ministerul Educației de a face școala mai bună pentru copiii noștri și de a-i reda statutul în comunitate.
Departamentul de comunicare PNL Neamț
Romanul Financiar

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu