vineri, 14 octombrie 2016

A MURIT un indrăgit artist român

14 Oct 2016 - 09:27
A MURIT un indrăgit artist român Ingram Publishing/Getty Images/Ingram Publishing Violin and a bow on music sheets
Jean Tița, cunoscutul violonist de la malul mării, s-a stins din viață. Artistul se lupta de mai mult timp cu boală necruțătoare.
Jean Tița este cunoscut pentru recitalele la vioară din Constanța, acolo unde a încântat publicul pentru mai bine de 40 de ani. Artistul Teatrului Național de Operã și Balet „Oleg Danovski” a suferit mai multe operații, după ce a fost diagnosticat cu tumoră pe creier.
"Rămas bun, prieten drag! În inimă ai lăsat un gol, care nu cred că se va umple curând! Mulţi ani, pentru mine, ai fost sinonim cu marea, cu marea noastră, cu frumuseţea şi mania ei, cu zile însorite şi cu furtuni! Oh, aş vrea să mai trăiesc acei ani şi acum, să mai repar câte ceva! Din păcate, viaţa, greutăţile şi acum moartea ne-a despărţit brutal! Nu mai am cuvinte să spun ce simt cu adevărat! Îţi mulţumesc pentru timpul petrecut împreună, ăla care a fost! Îngerii şi viorile lor să te ocrotească de acum înainte şi să te primească în rîndurile lor! Adio! Condoleanţe familiei!", este unul dintre mesajele de condoleanţe.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu