marți, 4 octombrie 2016

Ryanair, alegerea perfectă pentru un city-break low cost

Calatoresc mult, ori de cate ori am ocazia. Ador calatoriile de placere, in vacante sau simple week-end-uri. Dar sunt si nevoita sa calatoresc, nu o data, in interes de serviciu, indeosebi la cursuri de specialitate, simpozioane , conferinte si congrese medicale. Ca atare trebuie sa aleg un mijloc de transport cat mai avantajos: rapid, accesibil ca pret, care sa acopere cat mai multe rute si destinatii posibile. Un astfel de mijloc de transport perfect poate fi cel pe calea aerului.
Ryanair este compania aeriană preferată de europeni, transportând peste 117 milioane de pasageri pe an. Peste 1800 de zboruri zilnice de pe cele 84 de baze conectează 200 de destinații din 33 de țări, cu o flotă de 330 de aeronave noi Boeing 737 și cu o comandă pentru alte 350 de aeronave noi Boeing 737. Acestea vor aduce pentru clienții Ryanair tarife mai reduse și o creștere a traficului de până la 180 de milioane de pasageri pe an până în anul fiscal 2024. Ryanair are, în prezent, o echipă de peste 10.000 de profesioniști înalt calificați în aviație, ce oferă punctualitatea nr. 1 din Europa și un record de siguranță de 31 de ani.
În România, Ryanair operează de pe patru aeroporturi: București, Timișoara, Oradea și Craiova. Două dintre acestea sunt baze de operare ale Ryanair: Timișoara, cu o aeronavă alocată începând de la 1 septembrie 2016 (o investiție de 100 milioane $), respectiv București, cu trei aeronave alocate începând de la 30 octombrie 2016 (o investiție de 300 milioane $). Ryanair a anunțat orarul de vară pentru anul 2017, cu 13 rute din București, șapte din Timișoara, două din Oradea și una din Craiova. Pentru anul fiscal 2018, Ryanair va transporta 2,5 milioane clienți din/către România și va susține peste 1800 locuri de muncă asociate activităților din aeroporturile către care operează.
Ryanair este alegerea ideală pentru clienții business și cei de agrement. Clienții trebuie să se aștepte în continuare la viitoare îmbunătățiri, parte a programului Ryanair “Always Getting Better”, care include multe alte rute noi, dezvoltări digitale, noi interioare ale aeronavelor și mai multe tarife reduse.


bagaje-de-mana-gratuite-ryanair 

Visați la un city break în Italia, Germania, Spania, Grecia, Marea Britanie, Belgia? Sau în Irlanda, patria Guiness, Jameson și una dintre cele mai prietenoase țări din lume? Se pot alege numeroase variante de calatorie din rutele preferate dintre cele operate de Ryanair, pentru ca Ryanair oferă serviciile cele mai economice pentru un city-break european low cost.
 Rutele directe sunt ideale pentru vacanțele cu familia, alături de opțiunile dedicate, precum Family Extra, sau Business Plus, Grupuri etc.Puteți călători oriunde, dacă vă cultivați talentul de căutători de comori, iar cei mai aventuroși și mai puțin comozi își pot crea un itinerariu cu multiple destinații europene, pe parcursul căruia să viziteze mai multe orașe într-o singură călătorie.
 Indiferent de destinație, Ryanair oferă pasagerilor multiple facilități: politica celor 2 bagaje gratuite la bord, reduceri pentru familii, check-in pe mobil, programul Always Getting Better, promoții periodice, noul interior al aeronavelor, divertisment la bord etc.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu